Aikuisten ruokalappu, Etutaskulla, Pestävää pvc muovia, Ruokailun apuväline matkalle

19.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Aikuisten laadukas ruokalappu etutaskulla – Säädettävä kiinnitys, vettähylkivää ja joustavaa pvc muovia. Konepestävä. Sopii mm kotiin, matkoille iäkkäille, liikuntarajoitteisille aterioinnin/ruokailun helpottamiseen jne.

Ajattoman tyylikäs Skottiruutu kuviointi. Aikuisten ruokalappu estää/ehkäisee vaatteita sotkeutumasta ruokaan aterioinnin aikana. Ehkäisee rintamuksen, sylin, ja jalkojen sotkeentumista aterioinnin aikana.

Ruokalapun keräilijä etutasku kerää nesteet ja ruoan etutaskuun aterioinnin aikana,joste ne on helppo puhdistaa ja laittaa keräilyastiaan kierrätykseen.

Aikuisten ruokalappu on helppo kiinnittää takana olevilla kokosäädettävillä neppareilla, täten ruokalapun saa kiinnitettyä kahdelle eri koolle. Kiinnitys ja reilu koko tekevät ruokalapusta sopivan kenen tahansa käytettäväksi.

Koko: 78cm x 44cm
Materiaali: Joustava pvc
Väri: Siniruutu

Vertaa
SKU: FI-1044 Categories: , Tags: ,

Aikuisten ruokalappu liikuntarajoitteisille, vanhuksille jne on miellyttävällä skottiruutu kuosilla varustettu ja helppo pukea. Ruokalapussa on kaksi säätömahdollisuutta painonapeilla kaulassa. Mukava pvc muovi pohjakangas sekä vedenpitävä, huomattavasti puuvillapäällistä helpommin pyyhittävä pvc pinta. Mitat ovat käytännölliset 78cm x 44cm, joka riittää myös jalkojen, sylin sekä reisien suojaksi istuessa. Konepestävä. Ei huuhteluaineena kanssa. Valitse ekologisen kestävä sekä luontoystävällinen ja käyttäjäystävällinen apuväline kertakäyttötuotteiden sijaan! Kotiin, toimistoon, työpaikalle, matkalle jne apuväline päivittäisiin ateriointeihin sekä ruokailuihin.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Aikuisten ruokalappu, Etutaskulla, Pestävää pvc muovia, Ruokailun apuväline matkalle