Aquabourne Eos, Integroitu Led valo, Vettähylkivä, Commuter Backpack

39.95

2 varastossa

Aquabourne Eos reppu on suunniteltu parantamaan näkyvyyttä ja turvallisuutta työmatkalaisille. Integroitu LED-nauha repun alaosassa on paristokäyttöinen ja led valonauhassa 3 eri käyttövaihdetta.

EOS reppu kehitelty erityisesti työmatkalaisia silmällä pitäen, commuter backapack.

Aquabourne Eos on ultrakevyt ja carry-on sallituissa mitoissa 50x40x20cm, tilavuus mahtavat 40L. Selkäreppu valmistettu vettä hylkivästä 1000D materiaalista. Ultrakevyt vain 0,7 kg.

Aquabourne Eosissa on erillinen osasto kannettavalle, laptop tietokoneelle sekä pehmustetut olkahihnat lisäävät kantomukavuutta matkalla.

Integroitu LED-valonauha, joka saa virtansa 2 x AA-paristosta ja siinä on 3 eri vaiheista vikkuvaa vaihdetta.

Täydellinen reppu lisäämään turvallisuutta matkakohteesi pimeneviin iltoihin tai vaikka työmatkalaiselle, pyörällä matkaavalle, jotka on nähtävä huonoissa valaistusolosuhteissa.

Väri:Musta
Koko: 50x40x20cm
Tilavuus: 40l
Paino: 0,7 kg
Ei sisällä paristoja.

Vertaa

Reppu, Lentoreppu Aquabourne Eos -selkäreppu on suunniteltu työmatkoille parantamaan käyttäjien näkyvyyttä ja viime kädessä parantamaan turvallisuutta. Repun takana oleva integroitu LED-nauha on akkukäyttöinen ja siinä on 3 erilaista asetusta. Täydellinen reppu matkustajille, jotka täytyy nähdä huonoissa valaistusolosuhteissa. Eos on kevyt ja kompakti reppu, joka on valmistettu 1000D polyesterimateriaalista. Repun houkutteleva punainen vuori tarjoaa sisällölle lisäsuojaa elementtejä vastaan. Työmatkalle, Lentomatkalle, Kaupunkilomalle.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Aquabourne Eos, Integroitu Led valo, Vettähylkivä, Commuter Backpack