Auton selkänoja järjestelijä, Car Travel Back Seat Organizer

29.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Automatkalle suunniteltu organisaattori ja järjestelijä! Auton takapenkkiläisten säilytystasku, järjestelijät. Lasten, lemmikin kanssa matkaaville must matkatuote.

Auton selkänojan järjestäjä, organisaattori kosketusnäytön tablet taskulla + 9 eri säilytystaskua, toimii myös potkusuojana auton selkänojalle, auton istuimen selkäsuoja.

Car Organizer Järjestelijä Kick Mats on valmistettu vahvasta 600D Oxford -materiaalista, joka on kestävä ja vedenpitävä. Suojaa istuimia täydellisesti naarmuilta, roiskeilta, tahroilta, naarmuilta, mudalta, lialta ja kulumiselta.

HANDS-FREE VIIHDE. Kirkkaalla kosketusnäytön katseluikkunalla varustettu automaattinen takaistuimen tasku sopii useimpiin älylaitteisiin, iPad- ja tablet-laitteisiin, max 10". Voit ohjata tabletin näyttöä suoraan ikkunataskun kautta, mikä sopii mm täydellisesti lapsille ja takapenkillä matkustaville nauttia viihteestä automatkan aikana.

MONITASKU JÄRJESTELIJÄ JA SÄILYTYS. Vain yksi etupenkin selkänojan järjestelijä, joka sisältää 10 säilytystaskua monikäyttöisiin tarpeisiisi. Voit laittaa kirjat, iPadit, lasten lelut, välipalat, sateenvarjot, vesipullot ja muut pienet esineet järjestelijään. Monikäyttöiseen ajoneuvon takaistuimen järjestelyyn ja säilytys suojaa myös lialta ja kuralta selkänojaa, jolloin autosi pysyy helposti puhtaana ja siistinä.

Back Seat Protector Järjestelijä Organizer Kick Mat sopii täydellisesti useimpiin autoihin, ajoneuvoihin, maastureihin, kuorma-autoihin, pakettiautoihin ja maastoautoihin. Peittää täydellisesti etuistuinten selkänojat. Lisäksi se on pestävä ja helppo puhdistaa, tai käytä vain pyyhkeellä pyyhkimismenetelmää pitääksesi sen puhtaana.

Koko: 61*41cm
Väri: Musta
Paino: n 250g

Vertaa

Suuri auton takapenkin autojärjestelijä. 9 säilytyslokeroa kätevään säilytystilaan välipaloja, juomia, pulloja, kirjoja, lehtiä, tabletteja, kyniä, avaimia, täytettyjä nukkeja. Säilytä melkein kaikkea pitkillä automatkoilla ja päivittäisiä tarvikkeita. Älylaitetasku, ipadille koko sopii täydellisesti kaikentyyppisiin autoihin ja maastoautoihin.

Kestävä materiaali. Takaistuimen suojissa on vahvaa ja ympäristöystävällistä 600D-polyesteriä ja vedenpitävää PVC:tä, mikä varmistaa, että suojaa lasten kura potkuilta ja täten pysyvät käyttökelpoisina vuosia. Kostealla liinalla on helppo puhdistaa lasten ja lemmikkien likaiset kengänjäljet. ​​Suojaa auton istuinta maksimaalisesti naarmuilta, lialta, mudalta, kulumiselta ja repeytymiseltä.

Järjestelijä on pakollinen perheelle, jossa on lapsia tai lemmikkejä. Selkeä kosketusnäytöllinen tablet-teline. Takaistuimen järjestely läpinäkyvällä ja kosketettavalla katseluikkunalla sopii iPadille tai Android-tabletille, jonka koko on enintään 10 tuumaa.

Lapset ja takapenkillä matkustavat voivat nauttia täysin hauskasta hands-off- ja handsfree-tilassa.
Auton selkänoja järjestäjä on konepestävä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Auton selkänoja järjestelijä, Car Travel Back Seat Organizer