Cabin ”Free” Duffel Olkalaukku 40x20x25cm ”Carry-on Finnair, Ryanair

79.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max X duffel on käsimatkatavara mittoihin sopiva olkalaukku – duffel. Tämä on se toinen ilmainen lentolaukku, joka mahtuu lentokoneen matkustamon etuistuimen alle, jonka voit ottaa mukaan suurimpien IATA yhtiöiden lennoille mm Finnair, Lufthansa, KLM, Air France, Alitalia, Lufthansa, British airways, SAS jne…

Se sopii myös useimpien lentoyhtiöiden myös ns. toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, joka sopii matkustamon etuistuimen alle. Jos etsit tyylikästä, mukavaa cabin laukkua lennolle, joka sopii myös halpalentoyhtiöiden käsimatkatavaramittoihin kuten mm Easyjet, Wizzairin, Ryanairin 40x20x25cm, älä etsi kauempaa kuin Cabin Maxin X Holdall monitoimi olkalaukku-duffel on sinulle.

X Holdall on suunniteltu helppokäyttöisyyttä matkalla ajatellen, jotta matkustaminen olisi
mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Kun tablettitasku on turvallisesti päälokeron sisällä,
voit olla varma, että elektroniikka on turvallisesti pakattu laukun sisälle ja 20 litran
pakkaus tilavuudella, sinulla on runsaasti tilaa matkatarvikkeillesi.

Kompakti Cabin Max X duffel olkalaukku on fantastinen matkallesi joko pelkäksi
käsimatkatavaralaukuksi tai toiseksi ns ilmaiseksi cabin laukuksi, joka sopii matkustamon
etusituimen alle, täten sopien myös halpalentoyhtiöiden tiukkoihin käsimatkatavara rajoituksiin, joka täyttää kaikki matkalaukkuja koskevat määräykset myös halapalentoyhtiöille kuten myös normaali hintaisilla
lentoyhtiöillä matkustatessa.

CABIN BAG Duffel X-Koko 40 x 20 x 25 ja painaa vain 0,6 kg, X-kassilaukkusi on suunniteltu ja mitoitettu sopimaan RyanAirin istuimen alla oleviin käsimatkatavaroihin, joten se pystyy noudattamaan ”ilmaisia” rajoituksiasi, jotka asetetaan kaikille mm Finnairin, RyanAirin lennoille.

Tablettitasku – X-kassipussi toimitetaan integroidulla tablettilaukulla matkalaukun päälokerossa. Pidä tablettisi turvassa matkasi aikana.

Olkalaukku voi myös kantaa – Mukana olevan leveän säädettävän olkahihnan ansiosta X-kassilaukku on mukava kantaa mukana pitkiä aikoja, ja kestävän vetoketjun rinnalla kulkevan rakenteellisen tuen ansiosta viikonloppulaukkusi pitää muotonsa ja näyttää upealta matkan jälkeen.

Tyylikäs – Valmistettu tukevasta kangasmateriaalista ja PU-nahasta, jossa X-matkatavarasi näyttää tyylikkäältä ja on tehty kestämään matka toisensa jälkeen ja valmistettu yhdeksi parhaista saatavilla olevista käsimatkatavaralaukuista.

-Väri: Mustan harmaa
-Koko: 40x20x25cm
-Paino: n 800g
-Tilavuus: 20l

Vertaa

Jos etsit tyylikästä, mukavaa ja sopivaa käsimatkatavara 40x20x25 rajoituksiin sopivaa lentolaukkua, kantolaukkua älä etsi kauempaa. Lentolaukku duffel Cabin Maxin X-tasku lentolaukku on sinun matkakumppanisi. Suunniteltu käytettävyys huomioon ottaen, X-duffel on räätälöity matkailijalle, jotta matkustaminen olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Tabletti- ja ipad tasku on turvallisesti päälokeron sisällä, voit olla varma, että elektroniikka on turvallisesti sisällä ja 20 litran tilavuudella, sinulla on runsaasti tilaa muihin matkatarvikkeisiin.

Pienikokoinen lentolaukkusi X duffel, on lentolaukku, joka täyttää kaikki käsimatkatavaroita koskevat määräykset entistä tiukemmin, kuten esim RyanAir. Joten, miksi rajoittaa matkustamon matkatavaran määrää? Ota maksimit, pakkaa tyylikkäästi ja järkevästi uudella Cabin Max X – lentolaukulla, duffel laukulla.

CABIN BAG Duffel X- Measuring 40x20x25 and weighing just 0.6kg, Your X duffle bag is designed and sized to fit RyanAir’s underseat cabin luggage making it capable of complying with your ”free” restrictions put in place on all RyanAir flights.

TABLET SLEEVE – Your X duffle bag comes complete with an integrated tablet sleeve within the main compartment of the travel bag. Keeping your tablet secure during your travels.

SHOULDER BAG – With a wide adjustable shoulder strap included the X duffle bag is comfy to carry for prolonged periods and with structural support running alongside the durable zip closing your weekend bag will hold it’s shaping and look great journey after journey.

STYLISH – Manufactured from sturdy canvas material and PU leather detailing your X carry on luggage looks stylish and is made to last, trip after trip and manufactured to be one of the best hand luggage flight bags available.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Cabin "Free" Duffel Olkalaukku 40x20x25cm "Carry-on Finnair, Ryanair