Cabin Max Arezzo XL ”Free” 20l Lentolaukku 40x25x20cm

28.95

3 varastossa

Cabin Max Arezzo XL Stowaway 20l on erityisesti suunniteltu sopimaan lentoyhtöiden uusiin ”ilmaisiin” lentokoneen matkustamon etuistuimen alle käsimatkatavaralaukuksi, lentolaukuksi – mikä tekee Arezzo XL: stä täydellisen lentolaukun, käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville, travel light!

Tämä on myös sopiva useimpien lentoyhtiöiden ns toiseksi ilmaiseksi lentolaukuksi, joka sopii lentokoneen matkustamon etuistuimen alle. Sopii myös halpalentoyhtiöille ilamiseksi käsimatkatavaralaukuksi kuten esim Wizzairille, Ryanairille.

Sen parhaimpia ominaisuuksia matkailijalle ovat:

-Yksi suuri vetoketjullinen tasku, jossa yksi vetoketjutasku takana ja ulkopuolella, jotta matkatarvikkeet voidaan järjestellä paremmin.

-Ulkoinen tasku on riittävän leveä, jotta mahtuu matkadokumentit ja passisi, josta ne aina kätevästi saatavilla mm chek-innin yhteydessä.

-Säädettävät olkahihnat tekevät Arezzo XL: stä ihanteellisen kaiken ikäisille ihmisille.

-Vettähylkivä pinta materiaali

Suositun Arezzo Stowawayn perusteella uusi XL 20L -malli on mitoitettu sopimaan halapalentoyhtiöille mm. Wizzairin, Ryanairin viimeisimpiin ”ilmaisiin” lentolaukkuja koskeviin määräyksiin.

Ryanairin asettamiin 25x40x20cm sopivat mitat, tämä olkalaukkuun mahtuu useita matka päiviä kestävän pakkaamisen aiheuttamatta ylimääräisiä maksuja, jotka esim Wizzairille, Ryanairille nyt maksetaan suuremmista matkalaukuista.

Suuri neliömuoto antaa Arezzo XL: lle petollisen tilavan 20l sisustuksen, joka hyödyntää ilmaisen matkalaukkusi jokaisen senttimetrin.

Sisäisesti Arezzossa on vetoketjullinen liputasku ja kaksi sivutaskua. Matkalaukkujen teleskoppikahvoihin tarkoitettu hihnapidike laukun takapaneelissa mahdollistaa sen yhdistämisen saumattomasti liikkuvan matkalaukun tai lentolaukun kanssa, kun taas säädettävä olkahihna takaa mukavan istuvuuden kuljetuksen aikana.

Vain 0,5 kg painava ja vettähylkivästä materiaalista valmistettu hyvin suunniteltu lentolaukku on hienostunut ja tilava ratkaisu ylimääräisten lentomaksujen välttämiseksi.

Koko: 40x25x20cm

Väri: Musta-Harmaa

Tilavuus: 20l

Paino: 500g

Vertaa

Cabin Max Arezzo on uusin koko suosittujen cabin lentolaukkujen perheessä. Se sopii mainiosti useiden lentoyhtiöiden käsimatkatavaramittoihin, sekä lisäksi se sopii ns toiseksi ilmaiseksi lentolaukuksi, koska sopii matkustamon etuistumen alle. Arezzon tilavuus on 20l. Lentolaukut – Lentolaukku – Cabin Max

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Cabin Max Arezzo XL "Free" 20l Lentolaukku 40x25x20cm