Cabin Max Bear lasten monitoimi reppu-trolley nalletaskulla 34 l

69.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Bear Bag, käytännöllinen lasten monitoimi reppu-vetolaukku trolley matkalle, johon lapsi voi kiinnittää suosikki nallensa matkan ajaksi säädettävään nalletaskuun/nallereppuun.

Kevyt ja helposti vedettävä trolley reppu. Topatut olkahihnat. Lasten monitoimi vetolaukun tilavuus 34 litraa.

Lisätasku laukun sisällä sekä vetolaukun ulkopuolella sivussa, lisäksi vetolaukun sivussa verkko juomapullotasku.

Täydellinen matkalaukku lapsellesi seuraavalle lomamatkalle!

Lapsen matkalla väsyessä vetämään omaa vetolaukkua, voidaan helposti kiinnittää aikuisen vetolaukun vetokahvaan, ks kuva.

Materiaali vettähylkivää 600D polyesteriä.

Väri violet, navy spot.

Koko: K 50 cm x L 34 cm x S 20 cm

Vetolaukku / trolley ei sisällä nallea.

Vertaa

Cabin Max lasten matkalaukut ovat kevyitä ja kiehtovilla kuoseilla, sekä yksityiskohdilla koristeltuja laadukkaita matkalaukkuja, jotka ovat varta vasten suunniteltu pienille maailmanmatkaajille. Loistava laukku esimerkiksi lomamatkalle tai yökylään. Lasten matkalaukku lomalle mukaan – hauska, värikäs lasten laukku jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Laadukaat pehmeä- ja kovakantiset lasten vetolaukut, reput joissa pyörät ja teleskooppivarsi. Cabin Max erittäin kevyt yhdistetty lentolaukku ja reppu lapsille noin 3-4. ikävuodesta alkaen. Matkalaukku on valmistettu kestävästä vettähylkivästä 600D polyesterimateriaalista, se painaa vain 1 kg sekä siinä on runsaasti tilaa lapsen kaikille matkatavaroille. Kaikki Cabin Max lentolaukut ovat käsimatkatavarana hyväksyttyjä, myös halpalentoyhtiöillä. Laukun erikoispiirteenä on laukun päällä oleva söpö tasku lempinallelle, nukelle tai vaikka pehmeälle matkatyynylle. Laukun sivuissa on vetoketjullinen tasku pikkuesineille sekä verkkotasku juomapullolle. Nalle- laukussa on teleskoopikahva sekä pehmustetut, säädettävät olkaremmit, joitten avulla voi laukkua kantaa myös reppuna selässä. Erittäin kätevä ja kevyt lentolaukku pienelle matkustajalle.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Päävalikko

Cabin Max Bear lasten monitoimi reppu-trolley nalletaskulla 34 l