Cabin Max Copenhagen Carry-on setti 2 kpl Lentolaukku+olkalaukku

69.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Copenhagen on 2 kpl:een käsimatkatavara laukkusetti, 2-in-1 carry-on set, hienovaraisen tyylikäs ulkoasu suunniteltu sopimaan yhteen täydellisesti, jotta matkasi olisi miellyttävämpi.

Mikä parasta voit ottaa molemmat lennolle käsimatkatavarana!

Käsimatkatavara sallittu vetolaukku Cabin Max Copenhagen on teleskooppikahvalla varustettu sekä vankka rakenteinen ja se on myös käsimatkatavara sallittu, carry-on 55x40x20cm, joten se se sopii myös halpalentoyhtiöiden käsimatkatavaramittoihin, kuten Ryanair, EasyJet, Jet2 ja Monarch. Vetolaukun tilavuus on mahtavat 40l.

Erillinen Stowaway käsimatkalaukku kooltaan 35x20x15cm ja se pysyy tiukasti paikallaan käsimatkatavara sallitun vetolaukun teleskooppikahvassa integroidun kiinnityshihnan ansiosta.

Olkahihna ja 2 kantokahvaa kantolaukussa lisää matkustusmukavuutta.

Erillisen käsimatkatavara sallitun pienemmeän laukun mitat ovat carry-on sallitut 35x20x15cm ja painaa vain 0,4kg. Se mahtuu mitoiltaan lentokoneen etuistuimen alle toisena käsimatkatavaralaukkuna. Mahtuu myös mm halpalentoyhtiö Ryanairin uusin käsimatkatavaramittoihin.

Vetolaukun, trolley pyörät ovat multi-directional pyörät 360-astetta kääntyvät.

Vetolaukun, trolleyn paino vain 1,9 kg.

Sekä matkalaukku ja stowaway käsimatkatavara sallituissa on vettähylkivä sisäinen vuori antaa matkatavaroillesi lisäsuojaa.

Väri: Musta

Vetolaukun koko: 55x40x20cm, tilavuus 40l

Käsimatkatavaralaukku: 35x20x15cm

Vetolaukun paino: 1,9 kg

 

Vertaa

Lentolaukku setti, Matkalaukkusetti, Matkalaukkusarja Copenhagen on kaksi osainen lentolaukku setti määrätietoiselle matkailijalle. Isompi lentolaukku vetopyörillä on käsimatkatavara hyväksytty, sekä myös toinen olkalaukku käsimatkatavara hyväksytty, ja se sopii matkustamon etusistuimen alle. Eli huoletonta matkustamista, Copenhagen matkalaukkujen, lentolaukkujen kanssa. Cabin Max Copenhagen carry on luggage set.

Lisätiedot

Paino 1.9 kg

Päävalikko

Cabin Max Copenhagen Carry-on setti 2 kpl Lentolaukku+olkalaukku