Cabin Max Greenwich 30L Hybrid Trolley Reppu 45x36x20cm

69.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Etsitkö modernia, samalla myös käytännöllistä ja monitoimista matkustamoon sopivaa matkalaukkua/lentolaukkua/reppua, joissa on ripaus klassista matkalaukku tyyliä? Tutustu Greenwich 30L Hybrid Cabin matkalaukkuun, lentolaukkuun, jota voit kantaa myös reppuna, mahtavaa!

Greenwich 30l hybridi reppu, lentolaukku sopii yli 90% lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin. Käyttännöllisin hybridi matkalaukku, reppu matkailijalle!

Greenwich 30L yhdistää pyörillä varustettujen vetolaukkujen rennon luonteen mukaviin vetoketjulla avattaviin reppuhihnoihin, tarjotakseen sinulle hybridin parhaat puolet matkalaukun tai repun. Vaihtele helposti vetolaukun, trolleyn ja repun välillä optimoidaksesi matkakokemuksesi.

Sen parhaat ominaisuudet matkailijalle ovat, pyörällisissä matkalaukuissa, Greenwichissä on kevyt teleskooppikahva, tukevat pyörät ja se on valmistettu vettähylkivästä 600D PU -materiaalista.

Pakkaamisen tilava 30 litran sisätila. Sisäiset kompressio pakkaushihnat. Kattava etutasku, jossa lokerot matkalipuille, kynille, matkatarvikkeille ja iPadille tms.

Kevyen rullaavan rungon, helposti vedettävän teleskooppisen kahvan ja lujatekoisten pyörien ansiosta Greenwich liukuu lentokenttien halki, mutta tarjoaa silti mahdollisuuden repun hihnat selässä kantoon, jos matkailu alkaa painamaan.

Parhaiden käsimatkalaukkujen tapaan Greenwichissä on leveä pakkausosasto, joka tarjoaa poikkeuksellisen pääsyn tilavaan 30 litran sisätilaan. Muita matkailijalle tärkeitä ominaisuuksia ovat sisäiset kompressio pakkaushihnat, sivukompressiohihnat, ylä- ja sivukantokahvat. Leveä matkadokumentti, matkatarvike etutasku, johon sopii myös pienmmät älylaitteet ja niiden tarvikkeet.

Täydellisesti täyttävä lähes kaikkien lentoyhtiöiden carry-on sallitut mitat 90%:sti, sekä myös mm EasyJetin uusi 45x36x20 cm ”ilmainen” käsimatkatavara sääntöjen mukaan.

Greenwich on kevyt, vain 1,7 kg, Greenwich on yksi monipuolisimmista ja monipuolisimmista saatavilla olevista käsilaukuista.

Väri: Sininen
Koko: 45x36x20cm
Paino: 1,7kg

Vertaa

Kevyt hybridi matkatalaukku ja repun yhdistelmä Cabin Max Greenwich 30l, jota voidaan käyttää joko vetolaukkuna tai matkustamo reppuna. Vaihda helposti trolleyn ja repun välillä ympäristöstäsi riippuen.

Mitat 45x36x20cm ja kevyt 1,7kg. Sopii yli 90%:sti lentoyhtiöiden käsimatkatavara vaatimuksiin. Täydellinen myös mm EasyJetin uusien istuimen alla käsimatkatavaralaukkujen sääntöjen noudattamiseen ja ylimääräisten matkatavara maksujen välttämiseen.

Kuten parhaissa pyörällisissä matkalaukuissa, Greenwichissä on kevyt teleskooppikahva, tukevat pyörät ja se on valmistettu vettähylkivästä 600D PU -materiaalista. Pakkaamisen tilava 30 litran sisätila. Sisäiset pakkaushihnat. Kattava etutasku, jossa lokerot lipuille, matkatarvikkeille ja iPadille tms.

Lisätiedot

Paino1.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Greenwich 30L Hybrid Trolley Reppu 45x36x20cm