Cabin Max Metz Jr carry-on sallittu 30L Ultrakevyt 500g

38.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz Jr on käsimatkatavara sallittu, carry-on reppu, joka sopii lähes kaikkiin economy luokkien käsimatkatavara rajoituksiin sekä halpalentoyhtiöiden matkatavara rajoituksiin.

Cabin Max Metz Jr tarjoaa ison 30l avoimen pakkaustilan edessä. Muita ominaisuuksia ovat sivuttain puristettavat kompressiohihnat, helppokäyttöisen quick-access etutaskun matkadokumenteille.

Suuri etuorganisaatiotasku ja mukava, pehmustettu air-flow selkäosa sekä topatut olkahihnat lisäävät kantomukavuutta.

Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Valmistettu vettähylkivästä 600D materiaalista.

Se on ultrakevyt vain 500g !

Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät tekemään Metz 30 litraa älykkääksi vaihtoehdoksi matkustajille, joilla on pienempi käsimatkatavara, tai niille, jotka haluavat vain hieman kompaktimman matkarepun.

Cabin Max Metz Jr sopii mainiosti matkailijalle joka haluaa matkustaa kevyesti, erinomainen pidennetyn viikonlopun matkoille tai vaikka all-round päivärepuksi.

Cabin Max Metz Jr mitat 45x35x20cm ja pehmeä, joustava reppumalli tarkoittavat Metz 30l että se sopii lähes kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Se sopii myös yleisimmille halpalentoyhtiöille, joilla on pienemmät ja erikoisemmat käsimatkatavaroita koskevat koko rajoitukset, kuten mm. Wizz Air, Wow Air ja United Airlines Basic economy.

Korkeus (cm) 45
Leveys (cm) 35
Syvyys (cm) 20

Paino (kg) 0.5

Väri Navy sininen

Vertaa

Reppeu, Lentolaukku Cabin Max Mini Metz keskikokoinen 45x35x20cm 30L matkustamo, käsimatkatavara reppu, lentoreppu. Muotoilu perustuu yhä suositumpaan isoveli Metz 44L -versioon, jolla on samat ominaisuudet: kestävät, sivupuristushihnat, järjestäjätaskut, ergonomiset pehmusteet ja kevyt. Ideaalinen reppu, lentolaukku sinulle, joka halauat matkustaa kevyesti ja nopeammin.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Cabin Max Metz Jr carry-on sallittu 30L Ultrakevyt 500g