Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44 L lentoreppu

59.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz on ollut bestseller ympäri Eurooppaa vuodesta 2009 ja on edelleen monipuolinen ja kestävä reppu kaikille matkoille.

Erittäin kevyt 0,680 kg paino tarkoittaa sitä, että voit maksimoida käsimatkatavarasi ja maksimi koolla vältät maksamasta lisämaksuja lentokentillä.

Metzin mitat 55x40x20cm ovat täydelliset käsimatkatavara mitat ja se sopii lähes kaikille IATA lentoyhtiölle ja sen kompakti kokonsa ansiosta se liukuu mainioisti lentokoneen matkustamon ylälokeroon.

Metz tilavuus on loistava, 44-litran sisätilojen, sivujen kompressiohihnat ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä etukotelotasku, jossa on erilaisia taskuja kynille, matkatarvikkeille ja matkustusasiakirjoille.

Metz on ihanteellinen reppu sekä kokeneille että aloitteleville matkailijoille.

-Vettähylkivä 600D polyesteri materiaali

-Säädettävät pehmustetut olkaimet

-Kantokahva

-Sivujen kompressiohihnat

-Kantokahva

-Etutasku matkadokumenteille, helposti saatavilla

-Suuri 44 litran pakkauskapasiteetti

-Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus

Koko 55x40x20cm
Väri Hunter vihreä
Paino 680g

Vertaa

Cabin Max Metz -reppu suunniteltiin alunperin tarkoituksena soveltua kaikista parhaiten lentokoneiden käsimatkalaukuksi, lentolaukuksi. Koko tekee siitä täydellisen kaikille lentoyhtiöille, mutta repun tilavuus ei ole pienentynyt. Tilavuus yhä mahtavat 44l. Tämä tekee Cabin Max repuista enemmän kuin vain matkalaukun, lentolaukun koska sitä voidaan käyttää myös lyhyisiin matkoihin, työmatkoilla, kaupunkilomilla tai vaikka vain retkeilyyn. Matkustamisen yhteydessä jotkut ihmiset mieluummin ottavat vain välttämättömimmät matkatarvikkeet mukaan. Kaikki eivät halua kuljettaa useita laukkuja tai isoa matkalaukkua. Cabin Max Metz on parhaiten sopiva tämä reppu on lomakäyttöön, olipa se sitten retkeily, vaellus tai reppu.

Lisätiedot

Paino 0.9 kg

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44 L lentoreppu