Cabin Max Metz reppu, Carry-on sallittu 44L lentoreppu, 55x40x20cm IATA

64.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz on ollut bestseller ympäri Eurooppaa vuodesta 2009 ja on edelleen monipuolinen ja kestävä reppu kaikille matkoille.

Erittäin kevyt 0,680 kg paino tarkoittaa sitä, että voit maksimoida käsimatkatavarasi ja maksimi koolla vältät maksamasta lisämaksuja lentokentillä.

Metzin mitat 55x40x20cm ovat täydelliset käsimatkatavara mitat ja se sopii lähes kaikille IATA lentoyhtiölle ja sen kompakti kokonsa ansiosta se liukuu mainiosti lentokoneen matkustamon ylälokeroon.

Metz tilavuus on loistava, 44-litran sisätilojen, sivujen kompressiohihnat ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä etukotelotasku, jossa on erilaisia taskuja kynille, matkatarvikkeille ja matkustusasiakirjoille.

Metz on ihanteellinen reppu sekä kokeneille että aloitteleville matkailijoille.

-Vettähylkivä 600D polyesteri materiaali

-Säädettävät pehmustetut olkaimet

-Kantokahva

-Sivujen kompressiohihnat

-Kantokahva

-Etutasku matkadokumenteille, helposti saatavilla.

-Suuri 44 litran pakkauskapasiteetti

-Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus

Koko 55x40x20cm

Väri Musta-harmaa

Paino 680g

Vertaa

Cabin Max reput, lentolaukut on valmistettu laadukkaista ja kestävistä 600D materiaalista.
Ne soveltuvat erinomaisesti erityisesti lomailuun, ulkoiluun ja lentomatkailuun, mutta myös joka päiväiseen käyttöön niin kouluun, työhön, urheiluun, vapaa-aikaan, matkailuun tai retkeilyyn.

Kätevä matkareppu kaikenlaiseen lomailuun, ulkoiluun. Reppu mahtuu muun muassa lentokoneen matkustamoon. Pehmustetut olkahihnat ja mukavat nostokahvat tekevät tästä repusta ideaalisen matkustuskumppanin. Cabin Max Metz Backpack.

Tämä reppu sopii ihanteellisesti sinulle. Se on suunniteltu niiden IATA enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaralaukun maksimi mitat. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii hyvin käytettäväksi lentokoneessa käsimatkatavarana useimmilla lentoyhtiöillä.

Repussa on suuri päälokero, joten pakkaustilaa on reilusti, tilavuus mahtavat 44l. Ison kannen alla mesh verkkotasku, sekä pienemmässä useita taskuja pienmatkatarvikkeille, järjestelijä taskuja. Selkäosa on pehmustettu sekä pehmustetut olkaimet, jotka varmistavat, että reppua on miellyttävä, mukava ja kevyt kantaa. Cabin reppu. Reput matkalle Triptek.eu verkkokaupasta.

Cabin Max reput on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista 600D. Cabin Max reput soveltuvat erinomaisesti lentomatkailuun, mutta myös joka päiväiseen käyttöön niin kouluun, työhön, urheiluun, vapaa-aikaan, matkailuun tai retkeilyyn.

Cabin Max Matz Carry On backpack 55x40x20cm soft shell design to fit 94% of worldwide hand luggage gauges including: EasyJet and Ryan Air, Germanwings, Norwegian, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Delta, American, Emirates, Finnair, Sas and many more. Large 44-litre capacity cabin bag makes it possible to fly without checking in baggage to the hold. Lightweight yet durable design 0.7kg.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu, Carry-on sallittu 44L lentoreppu, 55x40x20cm IATA