Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L lentoreppu

64.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua. Cabinmax Metz reppu on käsimatkatavara hyväksytty. Carry-on approved!

Cabina Max monitoimi reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.
Paino vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty reppu on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat. Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU
Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Vertaa

Cabin Max reput ja matkalaukut suunniteltu matkailijalle, joka haluaa ottaa mukaan maksimi pakkausmäärän matkalle.
Cabin Max reput ja matkalaukut on suunniteltu matkailijan näkökulmasta kestäviksi, toimiviksi ja tyylikkäiksi. Joten matkailijat voivat pakata maksimimäärän ja matkustaa vain käsimatkatavaroilla kevyesti ja helposti. Cabin Max reput ja laukut on suunniteltu Iso-Britanniassa, ja olemme aina valmiina kuuntelemaan asiakkaitamme ja parantamaan malleja mihin tahansa palautteeseen. Triptek.eu tiimi palvelee tarjoten nopean ja luotettavan asiakaspalvelun kaikille asiakkaillemme. Alkuperäinen ja paras Cabin Max lentoreppu Metz 44 litran lentolaukku, matkalaukku on IATA lentoyhtiöiden hyväksytty käsimatkatavara. Se on suunniteltu hyödyntämään maksimaalinen käsimatkatavaroidesi määrä.
Cabin Max tarjoaa hyvin suunniteltuja toimivia ja kestäviä lentoreppuja, lentolaukku sekä matkalaukkuja.
Olemme suunnitelleet ja valmistaneet monitoimista matkustamon hyväksymiä käsimatkatavaroita jo yli 10 vuotta ja uskomme koko sydämestämme, että matkustamisen tulisi olla mahdollisimman helppoa sekä kevyttä.
Käsimatkatavaroiden selkäreppujen, vaunujen ja takuupussilajien valikoimaamme kehitettiin omaa kokemustamme käyttämällä, ja kaikki henkilökunnan jäsenet ovat kiinnostuneita matkustajista, sekä suunnittelu- ja valmistustietomme. Tarjoamme sinulle mukavuutta tietäessäsi, että alkuperäiset Cabin Max reppumme ovat edelleen käytössä tänään, 10 vuotta myöhemmin!

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L lentoreppu