Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L lentoreppu, Ultrakevyt 680g

74.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan. Metz 44l reppu täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Paino ultrakevyt vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu/lentolaukku on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu. Lisäksi tärkeät ominaisuudet matkailijalle; pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri: Punainen

Vertaa

Metz reppu on ollut matkailijoiden bestseller kaikkialla Euroopassa vuodesta 2009 ja on edelleen monipuolinen ja kestävä lentolaukku/reppu kaikille matkoille. Superkevyt 0,660 kg:n paino tarkoittaa, että voit maksimoida käsimatkatavaroiden enimmäismäärän ja välttyä maksamasta laukun laittamisesta erikseen ruumaan.

55 x 40 x 20 cm kokoinen Metz reppu on täydellinen käsimatkatavarakoko yli 90%:sti lentoyhtiölle, ja se on helppo kokoinen sujauttaa matkustamon yläkaappiin. Tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle; valtava 44 litran pakkaussisätila, kompressiohihnat ja hyvin pehmustetut ja säädettävät repun olkaimet. Lisäksi etutasku, jossa on useita taskuja kynille, vempaimille, älylaitteille ja matkustusasiakirjoille. Metz on ihanteellinen reppu sekä kokeneille että aloitteleville matkailijoille.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L lentoreppu, Ultrakevyt 680g