Cabin Max Metz Reppu Carry-on sallittu 44L reppu

59.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max Metz monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan.

Se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Paino vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat. Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös useimmilla halpalennoilla.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Laukun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Laukku on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri Musta-vaaleanpunainen

Vertaa

Matkustatko usein? Tämä reppu sopii ihanteellisesti sinulle, jos matkustelet paljon. Se on suunniteltu niiden IATA enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaralaukun maksimi mitat. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii hyvin käytettäväksi lentokoneessa käsimatkatavarana useimmilla lentoyhtiöillä.

Repussa on suuri päälokero, joten pakkaustilaa on reilusti, tilavuus mahtavat 44l. Ison kannen alla mesh verkkotasku, sekä pienemmässä useita taskuja pienmatkatarvikkeille, järjestelijä taskuja. Selkäosa on pehmustettua sekä pehmustetut olkaimet, jotka varmistavat, että reppua on miellyttävä, mukava ja kevyt kantaa. Cabin reppu. Reput matkalle Triptek.eu verkkokaupasta. Cabin Max tarjoaa hyvin suunniteltuja toimivia ja kestäviä lentoreppuja, lentolaukku sekä matkalukkuja.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet monitoimisia matkustamo hyväksyttyjä käsimatkatavaroita jo yli 10 vuotta ja uskomme koko sydämestämme, että matkustamisen tulisi olla mahdollisimman helppoa sekä kevyttä. Käsimatkatavaroiden selkäreppujen, vaunujen ja takuupussilajien valikoimaamme kehitettiin omaa kokemustamme käyttämällä, ja kaikki henkilökunnan jäsenet ovat kiinnostuneita matkustajista, sekä suunnittelu- ja valmistustietomme. Tarjoamme sinulle mukavuutta tietäessäsi, että alkuperäiset Cabin Max reppumme ovat edelleen käytössä tänään, 10 vuotta myöhemmin!

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Cabin Max Metz Reppu Carry-on sallittu 44L reppu