Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L ReCycled Eco

59.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz RE.source reppu on todellinen Eko teko reppu. Se on alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua. Nyt uusissa Cabin Max väreissä ja ReCycled!.

Cabin Max Metz ReSource on oikea Eko reppu. Reput Cabin Maxin Re.Source-sarjan tavoitteena on vähentää tuotteidemme ympäristövaikutuksia vähentämällä niiden valmistamiseen käytettyjen raaka-aineiden määrää. Tämän repun ulkokuori on valmistettu RPET: stä – polyesteristä, joka on johdettu käytetyistä muovipulloista, jotka yleensä ovat joutuneet valtameriin tai kaatopaikalle. 36 kpl 500 ml: n muovipullojen vastaava määrä käytetään jokaisen repun valmistukseen.

Cabin max Re.Source sarjan reput ovat yhteensopivia 94% maailman lentoyhtiön käsimatkatavara rajoituksien kanssa, siinä on valtava 44 litran kapasiteetti ja edessä kätevä matkadokumenttitasku matkalipuille ja matkustusasiakirjoille, josta ne on aina käden ulottuvilla tarvittaessa matkan aikana.

Ultrakevyt paino vain 680g. Tilavuus mahtavat 44l.

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Lentoreppu/lentolaukku on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat.

Tämä kevyt laukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös useimmilla halpalennoilla.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää?

Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita. Laukun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU.

Laukku on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri: Musta sininen

Koko: 55x40x20cm

paino: 0,68kg

Vertaa

Reput Cabin Maxin Re.Source-sarjan tavoitteena on vähentää tuotteidemme ympäristövaikutuksia vähentämällä niiden valmistamiseen käytettyjen raaka-aineiden määrää. Tämän lentolaukun, repun ulkokuori on valmistettu RPET: stä – polyesteristä, joka on johdettu käytetyistä muovipulloista, jotka yleensä ovat joutuneet valtameriin tai kaatopaikalle. 36 kpl 500 ml: n muovipullojen vastaava määrä käytetään jokaisen repun valmistukseen. RPET: n käyttö vähentää myös tuotantoprosessin aikana käytetyn energian ja väriaineen määrää. Tiedämme, että tämä on vain yksi pieni askel, vielä paljon enemmän tehtävää. Mutta olemme päättäneet jatkaa luontoa säästävää edistystä ja varmistaa, että voit matkustaa Cabin Maxin vastuullisesti tuotetun repun kanssa ilman omantunnontuskia. Useimmat tuotteet tarvitsevat jonkinlaista pakkausta suojataakseen niitä kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Se ei näyttänyt olevan oikein pakata Metz Re.Sourcea tavalliseen, selkeään muovipussiin, jota ei voitu kierrättää, joten olemme päättäneet pakata ja kuljettaa sen kierrätys puuvillasuojapussissa, joka myös uudelleen käytettävissä. Tämä puuvillainen suojapussi on kierrätettävissä ja suosittelemme, että käytät sitä uudelleen, käytä sitä pyykkipussina tai kuntosalipussina matkoilla jne. Puuvillapussi ottaa todennäköisemmin pieniä likatahroja kuljetuksen aikana kuin muovinen vastine – anteeksi tästä! Jos puuvillapussi on saanut kuljetuksessa likatahroja, sen voita laittaa pesukoneeseen, ja se on kuin uusi.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L ReCycled Eco