Cabin Max Metz Vintage, Carry-on reppu 44l

74.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.
Nyt uudessa Vintage kuosissa! Cabin Max Metz 44L Backpack Vintage.

Cabin Max Metz lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Se on myös ekologinen, koska RPET mallit ovat valmistettu 36 kierrätetystä muovipullosta, jotka kerätty merestä.

Cabin Max monitoimi reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Paino vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty reppu on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat. Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri: Vintage grey
Materiaali: 600D
Koko: 55x40x20cm
Paino: n 680g

Vertaa

Cabin Max Metz Vintage on Metz sarjaan kuuluva uusin reppu malli. Se myötäilee tyylillään retroa ja vintagea.
Repun ominaisuudet työmatkalaiselle, matkailijalle, liikkujalle, ovat samat tutut kuin muissakin Metz malleissa, 44 l mahtava tilavuus, pehmustetut olkahihnat ja selkäosa, kestävää 600d materiaalia. Kaikki Metz reppu malli nopealla toimituksella. Mahtava valikoima reppuja ja matkalaukkuja, lentolaukkuja Triptek.eu verkkokaupasta! Nopea toimitus.
Erityisesti lennoille suunniteltu reppu 55x40x20cm pehmeä kuori, joka sopii 94%: lle maailmanlaajuisten lentoyhtiöiden käsimatkatavaramittoihin, mukaan lukien: Finnair, SAS, KLM, Lufthansa, EasyJet ja Ryan Air, Germanwings, Norwegian, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Delta, American, Emirates ja monet muut.
Suuri 44 litran matkustamo reppu/laukku mahdollistaa lentämisen ilman ruumaan menevää matkatavaraa, ei tarvitse jonotella tuloauloissa. Kevyt mutta kestävä muotoilu 0,7 kg. Sisältää kolme lukittavaa vetoketjullista lokeroa, mukaan lukien asiakirjatasku, organisointitarvikkeet ja tekninen tasku, mukaan lukien 2 vetoketjullista lokeroa. Erittäin kestävä, suihkusateet kestävä ja kierrätettävä 600D -polyesterikangas. Se on myös ekologinen, koska RPET mallit ovat valmistettu 36 kierrätetystä muovipullosta, jotka kerätty merestä. Säädettävät olkahihnat, kantokahva, sivussa säädettävät kompressiohihnat ja pehmustettu ergonominen takaosa selkää vasten.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz Vintage, Carry-on reppu 44l