Cabin Max Metz Vintage reppu Carry-on 44L Ultrakevyt 680g

39.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tyylikäs uusi Metz Vintage reppu carry-on sallittu IATA 55 x 40 x 20 cm. Cabin Max Metz on ollut bestseller ympäri Eurooppaa vuodesta 2009 ja on edelleen monipuolinen ja kestävä reppu kaikille matkoille.

Erittäin kevyt 0,680 kg paino tarkoittaa sitä, että voit maksimoida käsimatkatavarasi ja maksimi koolla vältät maksamasta lisämaksuja lentokentillä.

Se on myös ekologinen, koska RPET mallit ovat valmistettu 36 kierrätetystä muovipullosta, jotka kerätty merestä.

Metzin mitat 55x40x20cm ovat täydelliset käsimatkatavara mitat ja se sopii lähes kaikille IATA lentoyhtiölle ja sen kompakti kokonsa ansiosta se liukuu mainioisti lentokoneen matkustamon ylälokeroon.

Metz tilavuus on loistava, 44-litran sisätilojen, sivujen kompressiohihnat ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä etukotelotasku, jossa on erilaisia taskuja kynille, matkatarvikkeille ja matkustusasiakirjoille.

Metz on ihanteellinen reppu sekä kokeneille että aloitteleville matkailijoille.

-Vettähylkivä 600D polyesteri materiaali

-Säädettävät pehmustetut olkaimet

-Kantokahva

-Sivujen kompressiohihnat

-Kantokahva

-Etutasku

-Suuri 44 litran pakkauskapasiteetti

-Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus

Koko 55x40x20cm

Väri Vintage Teel

Paino 680g

Vertaa

Alkuperäinen ja paras Cabin Max reppu, lentolaukku. Metz 44 litran matkalaukku on lentoluettelossa hyväksytty käsimatkatavara, joka on suunniteltu hyödyntämään maksimaalinen käsimatkatavaroidesi määrä. Erittäin laadukas kierrätettävä 600D polyester reppu, jossa pehmustettu ergonominen selkäpehmuste. Metz repussasi, lentolaukussasi on 3 vetoketjullista lokeroa, jotka antavat sinulle maksimaalisen vapauden pakkata matkatavarasi, järjestelyosasto, jossa on useita taskuja ja vetoketjullinen osasto. Mukavuudelle suunnitellussa Metz-tuotteessa on pehmustetut olkahihnat, jotka mukautuvat mukavimmaksi sopiviksi kaikille. Repun yläosassa on vahvistettu kantokahva, joka auttaa reppun sijoittamisessa ylävarastoon ja säädettävät kylki kompressiohihnat.

Kevyt Metz on ihanteellinen hyödyntämään käsimatkatavaroiden rajoituksia lennoilla. painaa vain 0,680 kiloa ja enintään 44 litraa, ja se on suunniteltu sopimaan suurimpien lentoyhtiöiden sallittuun käsimatkatavaroiden enimmäiskokoon. Metz on lentohyväksytty käsimatkatavara reppu se sopii 94%: iin maailman lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Cabin Max Metz Vintage reppu Carry-on 44L Ultrakevyt 680g