Cabin Max Ottawa, Commuter Anti-theft reppu, Laptop, Rintatuki

49.95

4 varastossa

Cabin Max Ottawa on työmatkalaisen commute reppu, se on lisäksi käsimatkatavara IATA hyväksytty reppu. Yhdistämällä käsimatkatavara hyväksytty koko ja kannettavan tietokoneen tai ipad parhaat pakkaus ominaisuudet, Ottawa on paras reppu päivittäisille työmatkoille ja sopii myös liikematkoille, lentomatkoille, mahtavaa!.

Ottawan on täydellinen reppu, joka sopii useimpien suurten lentoyhtiöiden käsimatkatavaroita koskeviin säädöksiin.

Ottawassa on myös varkauksia ehkäisevä anti-theft tasku, joka sijoittuu repun selkäosaan, jolloin ehkäisee pitkäkyntisten varkausyrityksiä.

Tabletit ja suuret kannettavat tietokoneet (jopa kannettavan tietokone neopreeni taskun/suojan sisällä olevat) sopivat mainiosti repun laptop taskuun.

Repun tilava 35 litran pakkausostasto/päälokero aukeaa täysin avonaiseksi aivan kuin matkalaukku pakkaamisen helpottamiseksi ja siinä on sisäiset 3D-taskut ja joustavat hihnat. Kompressio pakkaushihnat takaavat maksimi pakkaamisen.

Ottawassa on myös laaja järjestelijätasku matkadokumenteille ja muille matkatarvikkeille, 2 pikakäyttöistä ulkotaskua, packway-reppuhihnat, jotka saa tarvittaessa piiloon, kompressio rintatuki ja air mesh selkäosaon ilmastoitu ja pehmusettu, varmistaa että Ottawa on mukava ja helppo kantaa.

Ulkoiset vesipullotaskut, pehmustetut kantokahvat, olkahihnat ja vettähykivä polyesteri ulkopinta täydentävät tätä monipuolista ja käytännöllistä reppua.

– Reppu Ottawa 55x35x20cm on kannettavan tietokoneen / ipadin kanssa yhteensopiva matkustamon reppu.
35L sisäinen kapasiteetti ja 1,3 kg paino.

– Pehmustettu kannettava tietokone tasku, jossa iPad / tablet-holkki. Suuri päälokero pakkausnauhoilla ja taskuilla.

– Etuosan järjestäjäosasto, jossa on runsaasti taskuja. 2 ylimääräistä pikataskua.

– Packway-reppuhihnat (rintahihnalla). Airmesh-reppupehmusteet. Vesipullotasku

– Kompressio rintatuki

– Kantokahvat sivulla ja päällä.

Mitat: 55x35x20cm

Tilavuus: 35 l

Paino: 1,3 kg

Materiaali: Vettähylkivä polyester

Väri: Musta

Vertaa

Jos etsit työmatkalle reppu sekä käsimatkatavara hyväksyttyä reppua, jolla on erinomainen kannettavan tietokoneen tasku, älä etsi muita. Cabin Max Ottawa työmatkalaisen commute reppu. Yhdistämällä käsimatkatavara matkalaukkujen, lentolaukkujen ja kannettavan tietokoneen reppujen parhaat ominaisuudet, Ottawasta tulee nopeasti sinun reppusi, lentolaukku matkallesi tai työmatkallesi. Ottawan pehmustettu tekninen pakkausosasto sopii useimpien suurten lentoyhtiöiden määräyksiin ja sopii erinomaisesti tablettien säilytykseen ja suuriin kannettaviin tietokoneisiin. Repun tilava 35 litran päälokero avautuu matkalaukkutyylisellä aukolla, joka antaa sinulle paljon enemmän pakkausvapautta, kun pakkaat matkalaukkujasi 3D-pakkaustaskuilla ja joustavilla hihnoilla. Ottawassa on suuri järjestäjätasku, kaksi pikakäyttöistä ulkotaskua. Pakkaamattomat reppuhihnat ja rintahihnat tekevät Ottawan kuljettamisesta, kantamisesta mukavaa ja rentouttavaa. Ilmaverkko Air flow selkäosan pehmuste varmistaa mukavuuden. Ulkoiset vesipullotaskut, pehmustetut kantokahvat ja ulkopinta, jossa on suihkunkestävä polyesteri, yhdistyvät muiden ominaisuuksien kanssa muodostaen monipuolisen ja käytännöllisen matkalaukun, lentolaukun.

Lisätiedot

Paino 0.9 kg

Päävalikko

Cabin Max Ottawa, Commuter Anti-theft reppu, Laptop, Rintatuki