Cabin Max Ottawa, Commuter Anti-theft Reppu, IATA Carry-on sallittu, Rintatuki

69.95

3 varastossa

Cabin Max Ottawa on matkailijan, lomalaisen reppu tai liikematkustajan ihanne valinta, se on käsimatkatavara IATA hyväksytty reppu. Yhdistämällä käsimatkatavara hyväksytty koko ja kannettavan tietokoneen tai ipad parhaat pakkaus ominaisuudet, Ottawa on paras reppu lomamatkoille, työmatkoille ja sopii liikematkoille, lentomatkoille, mahtava monitoimi reppu!

Ottawa on täydellinen reppu matkailijalle. Sopii useimpien suurten IATA lentoyhtiöiden käsimatkatavaroita koskeviin säädöksiin. Carry-on approved for IATA airlines.

Ottawassa on myös varkauksia ehkäisevä anti-theft tasku, joka sijoittuu repun selkäosaan, joka ehkäisee pitkäkyntisten varkausyrityksiä matkoilla.

Tabletit ja suuret kannettavat tietokoneet (jopa kannettavan tietokone neopreeni taskun/suojan sisällä olevat) sopivat mainiosti repun laptop taskuun.

Repun tilava 35 litran pakkausostasto/päälokero aukeaa täysin avonaiseksi aivan kuin matkalaukku pakkaamisen helpottamiseksi ja siinä on sisäiset 3D-taskut ja joustavat kompressio pakkaushihnat. Kompressio pakkaushihnat takaavat maksimi pakkaamisen.

Ottawassa on myös laaja järjestelijätasku matkadokumenteille ja muille matkatarvikkeille, 2 pikakäyttöistä ulkotaskua, packway-reppuhihnat, jotka saa tarvittaessa piiloon käytettäessä kantolaukkuna. Kompressio rintatuki helpottaa kantamista selässä. Air mesh selkäosa on ilmastoitu sekä pehmustettu, varmistaa että Ottawa on mukava hiostamaton ja helppo kantaa.

Ulkoiset vesipullotaskut, pehmustetut kantokahvat, olkahihnat ja vettähykivä polyesteri ulkopinta täydentävät tätä monipuolista ja käytännöllistä reppua.

– Reppu Ottawa 55x35x20cm on kannettavan tietokoneen / ipadin kanssa yhteensopiva matkustamon reppu.
35L sisäinen kapasiteetti ja 1,3 kg paino.

– Pehmustettu kannettava tietokone tasku, jossa iPad / tablet-holkki. Suuri päälokero pakkausnauhoilla ja taskuilla.

– Etuosan järjestäjäosasto, jossa on runsaasti taskuja. 2 ylimääräistä pikataskua.

– Packway-reppuhihnat (rintahihnalla). Airmesh-reppupehmusteet. Vesipullotasku

– Kompressio rintatuki

– Kantokahvat sivulla ja päällä.

Mitat: 55x35x20cm

Tilavuus: 35 l

Paino: 1,3 kg

Materiaali: Vettähylkivä polyester

Väri: Musta

Vertaa

Jos etsit työmatkalle reppu sekä käsimatkatavara hyväksyttyä reppua, jolla on erinomainen kannettavan tietokoneen tasku, älä etsi muita. Cabin Max Ottawa työmatkalaisen commute reppu. Yhdistämällä käsimatkatavara matkalaukkujen, lentolaukkujen ja tietokone/ipad reppujen parhaat ominaisuudet, Ottawasta tulee nopeasti sinun reppusi, lentolaukku matkallesi, lomallesi tai liikematkallesi.

Ottawan pehmustettu tekninen pakkausosasto sopii useimpien suurten lentoyhtiöiden määräyksiin ja sopii erinomaisesti tablettien säilytykseen ja suuriin kannettaviin tietokoneisiin. Repun tilava 35 litran päälokero avautuu matkalaukkutyylisellä aukolla, joka antaa sinulle paljon enemmän pakkausvapautta, kun pakkaat matkalaukkujasi 3D-pakkaustaskuilla ja joustavilla hihnoilla.

Ottawassa on suuri järjestäjätasku, kaksi pikakäyttöistä ulkotaskua. Pakkaamattomat reppuhihnat ja rintahihnat tekevät Ottawan kuljettamisesta, kantamisesta mukavaa ja rentouttavaa. Ilmaverkko Air flow selkäosan pehmuste varmistaa mukavuuden.

Ulkoiset vesipullotaskut, pehmustetut kantokahvat ja ulkopinta, jossa on suihkunkestävä polyesteri, yhdistyvät muiden ominaisuuksien kanssa muodostaen monipuolisen ja käytännöllisen matkalaukun, lentolaukun.

Cabin Max Ottawa,Carry-on, Anti-theft

  • CABIN LUGGAGE – Measuring 55x35x25cm, lightweight at just 1.3KG and with a 35-litre internal capacity your Ottawa is the perfect size for several airlines such as Easyjet, RyanAir and British Airways as well as many more.
  • ★ LAPTOP BAG – With an integrated padded laptop sleeve and iPad/Tablet sleeve. Making your Ottawa the ideal travelling companion with its multiple slots for your tech a large main compartment with packing ribbons and packing pockets. Front organisation compartment features a range of pockets and an additional two quick-access pockets.
  • ★ CABIN BAG – Pack-away backpack strips with included chest strap. Air Mesh backpack padding, a water bottle and a range of carry handles make your travel bag easy to manoeuvre and comfortable to carry over long distances whether as a backpack or carrying it by its handles.
  • ★ FLIGHT BAG – Durable weatherproof fabrics and suitable to be used as IATA carry on luggage for most major airlines, making sure that your Ottawa is the perfect hand luggage for any occasion, no matter the destination or airline.

Lisätiedot

Paino 0.9 kg

Päävalikko

Cabin Max Ottawa, Commuter Anti-theft Reppu, IATA Carry-on sallittu, Rintatuki