Cabin Max Quebec monitoimi Trolley-Reppu hybridi 44l Vettähylkivä

64.95

Varasto loppu

Cabin Max Quebec tyylikäs ja erittäin kevyt monitoimi carry-on hybridi, jota voidaan käyttää niin vetolaukku trolleyna kuin reppuna.
Vahva, kevyt ja kestävä muotoilu sopii useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavaramittoihin, Quebecin mitat 55x40x20cm.

Cabin Maxin patentoitu zip-out repun olkahihnojen aukaisujärjestelmän avulla, Quebec muuntuu hetkessä pehmeästi liukuvasta vetolaukusta, ketteräksi repuksi. Patentoitu Zip-out olkahihnat aukeavat nopeasti aukaisemalla vain vetoketjut yhdistelmävetimistä.

Pop-out pyörien suojapussi avautuu takapaneelista suojaamaan selkääsi likaa ja hankauksia vastaan.

Quebecin sisätiloissa on mahtavat 44L: n esteetöntä tilaa vertaansa vailla olevalle pakkaamiselle. Laukun etupuolelle pakkausosasto tarjoaa lippujen, matkatarvikkeiden, laturien ja kynien säilytystaskut, kun taas etupitkätasku on ihanteellinen esim matkadokumenteille, jotka pitää olla nopeasti käden ulottuvilla matkasi aikana.

Sivukompressio hihnat varmistavat, että Quebec voidaan helposti laskea lentokentän käsimatkatavaroiden sovitin telineisiin, kun taas pehmustettu kantokahva tekee Quebecista helpon sijoittaa matkustamotilan yläkaappeihin.

Kevyt alumiininen teleskooppikahva, helpottaa vetämistä lentokentillä ja siirtymisissä matkasi aikana.

Vankka ja vettähylkivä 600D ulkomateriaali. Erittäin vahvat vetoketjut.

Koko: 55x40x20cm

Väri: Musta

Paino: 1,7 kg

Materiaali: 600D

Vertaa

Lentolaukun, Reppu ja trolleyn yhdistelmä Quebec on matkailijan unelma matkakumppani. Se yhdistää helppouden, käytettävyyden ja tyylikkyyden. Käytä sitä vetolaukkuna, lentolaukkuna kun haluat, ja muutat kädenkäänteessä repuksi kun haluat, matkailun helppoutta!

Lisätiedot

Paino 1.8 kg

Päävalikko

Cabin Max Quebec monitoimi Trolley-Reppu hybridi 44l Vettähylkivä

64.95