Reppu – Cabin Max Rogue Carry-on sallittu 44l

39.95

4 varastossa

Reppu Cabin Max Rogue Carry On selkäreppu 55x40x20cm suunniteltu sopimaan 94% maailman käsimatkatavaroista

Suuri 44 litran tilavuus ja pakkauskapasiteetti mahdollistaa lennon käsimatkatavaroiden kanssa.

Kevyt 0,68 kg, mutta kestävä muotoilu, vettähylkivä 600D materiaali.

Ominaisuuksia:

Anti-theft lukitusmahdollisuudella kolme vetoketjullista pakkausosastoa, järjestelijätasku – matkadokumenttitasku, jossa on 2 vetoketjullista sisäosastoa.

Kestävä, kestävä komposiittikierrätettävä polyesteripussi, jossa on pehmustettu ergonominen selkäpehmustettu muotoilu.

Selkäosa Air-flow muotoiltu, joka mahdollistaa ilman kierron selässä, sekä hikoilua ehkäisevää mesh verkkokangas.

Säädettävät olkaimet, kantokahva päällä ja sivulla sekä sivuttaissäädettävät kompressio puristushihnat helpottavat pakkaamista.

Rogue on ollut bestseller kaikkialla Euroopassa vuodesta 2009 lähtien ja on edelleen monipuolinen ja kestävä laukku kaikille matkoille.

Erittäin kevyt 0,680 kg: n paino tarkoittaa, että voit maksimoida käsimatkatavarat ja välttää joutumasta maksamaan laukun asettamisesta lentokoneen ruumaan.

Mitat on 55×40 x 20 cm: n ja se on täydellinen käsimatkatavara yli 20 eurooppalaiselle lentoyhtiölle, ja se on helppo asettaa matkustamon ylälokeroon.

Roguessa on valtava 44 litran tilavuus, sivukompressio hihnat ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä edessä oleva tasku, jossa on useita taskut kynille, gadgeteille ja matkustusasiakirjoille.

Koko: 55x40x20cm

Paino: 0,680kg

Vertaa

Cabin Max Rogue Metz on ollut bestseller ympäri Eurooppaa vuodesta 2009. Se on edelleen monipuolinen ja kestävä reppu kaikille matkoille. Se on käsimatkatavara hyväksytty IATA reppu. Cabin Max Metz on oikea ja alkuperäinen cabin reppu. Cabin Max Metz:ssä on valtava 44 litran pakkauskapasiteetti ja edessä kätevä matkadokumenttitasku ja asiakirjoille, josta ne on aina käden ulottuvilla tarvittaessa matkan aikana. Erittäin kevyt 0,680 kg paino tarkoittaa sitä, että voit maksimoida käsimatkatavarasi. Maksimi koolla vältät maksamasta lisämaksuja lentokentillä. Metzin mitat 55x40x20cm ovat täydelliset käsimatkatavara mitat ja se sopii lähes kaikille IATA lentoyhtiölle ja helppo koko, joten liukuu mainioisti lentokoneen matkustamon ylälokeroon. Metz tilavuus on loistava, 44-litran sisätilojen ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä etukotelotasku, jossa on erilaisia taskuja kynille, gadgeteille ja matkustusasiakirjoille. Metz on ihanteellinen reppu sekä kokeneille että aloitteleville matkailijoille.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Reppu - Cabin Max Rogue Carry-on sallittu 44l