Cabin Max Tuscany Cabin Lentolaukku, Vetolaukku 55x35x23 ABS

79.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tyylikkyys, käytännällisyys ja muodikkuus on taattu Tuscany kevyellä käsimatkatavara hyväksytyllä vetolaukulla,
se on carry-on sallittu.

Se on tyylikäs, mutta myös kestävä. Sen vahva ABS-ulompi kuori tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden, kun taas ultrakevyt 2,4 kg: n paino ja 4 monisuuntaista pyörivää pyörää takaavat, että Toscanaa on ilo vetää matkaoilla ja se rullaa mainiosti lentokentillä.

Kevyt teleskooppi teräskahva ja kromiset yksityiskohdat täydentävät myös Toscanan silmiinpistävää muotoilua.

Tuscany hyvin vuorattu 30 litran sisustus on jaettu kahteen erilliseen osastoon, joihin on helppo pakata, joista toisessa on vetoketjullinen lokero ja toisessa pakkaushihnat, kompressiohihnat sekä sivutasku.

Ulkopuolinen integroitu kolminumeroinen TSA hyväksytty lukko varmistaa, että matkatavarasi pysyy turvassa koko matkan ajan.

Cabin Max Tuscanyn mitat, jotka ovat yhteensopivia lähes kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavara rajoitusten kanssa, monipuolinen Toscany on täydellinen kevyt tapa liikkua matkoilla sopien lyhyille kaupunkilomille kuin liikematkalaisellekin.

Korkeus (cm) 55
Leveys (cm) 35
Syvyys (cm) 23
Paino (kg) 2.4
Väri Musta

Vertaa

Matkailijan tärkein kumppani on hyvä matkalaukku. Cabin Max Tuscany matkalaukku, lentolaukku sinulle joka haluat matkustaa tyylikkäästi perinteisen ja klassisen mustan värityksen kanssa. Kova ABS matkalaukku saattaa olla paras vaihtoehto, jos matkalaukku joutuu matkan aikana kovaan käsittelyyn. Cabin Max laadukkaat vetolaukut ja matkalaukut verkkokaupastamme edullisesti. Suurí valikoima. Matkan tulee olla huoletonta, joten on tärkeää että mukana on hyvä matkalaukku. Tutustu laajaan mallistoomme matka-, tietokone- sekä muita laukkuja, reppuja.

Cabin Max Tuscany Super Lightweight 2.4kg ABS Hard Shell Travel Carry On Cabin Hand Luggage Suitcase with 4 Wheels, Approved for Finnair, Sas, Lufthans, Air France, KLM, British Airways, and Many More

Lisätiedot

Paino1.8 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Tuscany Cabin Lentolaukku, Vetolaukku 55x35x23 ABS