Cabin Max Velocity Carry-on, laajentuva Lentolaukku

89.95

1 varastossa

Cabin Max Velocity on käsimatkatavara kokoinen carry-on matkalaukku, vetolaukku.

Vahva, kevyt ja kestävä muotoilu sopii useimpien lentoyhtiöiden matkatavaramittoihin, lisäksi se laajentuu pakkaustarpeesi mukaan. Laajentuu tarvottaessa 25% suurempien lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittojen hyödyntämiseksi, joten vältyt mahdollislta lisämaksuilta.

Kevyt alumiininen teleskooppikahva. 4 sileää 360 astetta pyörivää monisuuntaista spinner pyörää.

Vuorattu sisätila, jossa on jaettu pakkausjakaja, pakkaus/kompressio nauhat ja verkko mesh-tasku, nämä ominaisuudet tekevät pakkaamisesta helppoa ja järjestelmällistä.

Vetoketju suljenta, joissa TSA lukitusmahdollisuus.

55x40x20cm ulkoiset mitat -> laajennetussa käytössä 55x40x25cm.

Tämä tyylikäs ja erittäin kevyt matkalaukku sopii useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavaroihin. Kolme erilaista mallia, Velocity Cabin Case voi laajentaa 25%, jotta voidaan hyödyntää suurempia käsimatkatavaroita käyttäviä lentoyhtiöitä.

Olitpa usein liikkuva liikematkailija, frequent traveller, työmatkailija tai aloittelija, arvostat tyylikästä, toimivaa ja laajennettavaa Velocity Cabin -vaunua.

Mitat:

Korkeus 55 (cm)

Leveys 40 (cm)

Syvyys 20 (cm)

Paino 2,9 (kg)

Väri valkoinen

Vertaa

Lentolaukku, Vetolaukku, Matkalaukku Cabin max Velocity on uuden sukupolven innovatiivinen lentolaukku, täten paras valinta matkallesi. Sen innovatiivinen laajentuva ominaisuus on parasta herrkua matkailijalle, eli se kasvaa pakkaustarpeesi mukaan jopa 25% !. Löytyy sisältä myös perinteiset ominaisuudet kompressio hihnat pakkaamiseenkin, sekä vetoketjullinen järjestelijä. Lentolaukku sinun parhaaksesi, kasvaen tavittaessa pakkaustarpeesi mukaan.

Lisätiedot

Paino2.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Velocity Carry-on, laajentuva Lentolaukku