Cabin X One Hybrid Vetolaukku + Reppu + Päiväreppu monitoimi

159.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin X ONE on Hybrid Carry-On monitoimi matkalaukku, jonka avulla voit valita matkustustavan mielesi mukaan, valitset joko vetolaukku trolleyn tai repun matkaessasi maailmalla. Kompaktit mitat 55x35x20cm, Cabin X soveltuu useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavaroihin ja siinä on myös irrotettava integroitu päivälaukku/reppu 35x20x10cm.

Irroitettavassa päivärepussa on sisäinen iPad-tasku soveltuu useimpien suurten lentoyhtiöiden henkilökohtaisiin / toisen laukun käsimatkatavara säännöksiin. Tämä tarkoittaa, että voit pitää arvoesineesi lähellä käden ulottuvilla, olitpa lentokoneessa tai tutustumassa matkakohteeseesi määränpäässä.

Sen tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle ovat:

-Irroitettava käsimatkatavara reppu tai päiväreppu, joka mahtuu myös etuistuimen alle lentokoneessa. Integroidulla ipad taskulla.

-RFID suojattu tasku tärkeille matkadokumenteille kuten passit, id-kortiti jne estää etuälukuvarkaudet, identiteettivarkaudet

-Vettä hylkivä 850D materiaali

-Lukittava fleece pehmustettu etutasku ipadille tai kannettavalle tms data tarvikkeille.

-Vetkoketju avattava juomapullotasku, josta aina saatavilla helposti matkan aikana

-Patentoidut vetoketjulla avattavat pehmustetut olkahihnat, suojatut, joten eivät hankaa kannettaessa

-Kompressio rintatukihihna

-Kantokahvat päällä sekä kyljessä

-Laaadukas teleskooppi vetokahva

-Pull out- vetopyörien suojus, estää vaatteiden likaantumisen käytettäessä reppuna.

-Integroitu läpinäkyvä transparent hygienitarvike, toilettitasku, nopeuttaa kulkua turvatarkastuksissa

-Integoritu Hang-up, vaateorganisaattori, voit asettaa suoraan riippumaan majoituskohteessasi

-Sisäiset järjestelytaskut

-Ulkoiset matkadokumentti taskut

-Sisänen kompressiopakkaustila, joka mahdollistaa tiivimmän, kompaktimman pakkaamisen.

Väri: Musta harmaa

Materiaali: 850D

Trolley-repun koko: 55 x 35 x 20 cm

Irroitettavan päivärepun koko: 35x20x10cm / paino 0,5kg

Paino trolleyreppu + päiväreppu: 3.6 kg

Vertaa

Cabin X one monitoimi yhdistelmä lentolaukku, vetolaukku -reppu. Cabin Max X one muuttu matkalla tarpeesi mukaan, käytä vetolaukkuna, matkalaukkuna, lentolaukkuna tai muuta se repuksi, vau! Sen ainutlaatuiset patentoidut vetoketjut, joilla avataan olkahihnat, mahdollistavat käyttötarkoituksen vaihtamisen vetolaukusta reppuun muutamassa sekunnissa. Pehmustetut neopreeni olkahihnat takaavat mukavamman kannon matkalla. Hihnat irrotetaan vetämällä ylöspäin yhdistettyjä rinnakkaisia ​​vetoketjuja. Tällöin reppujen hihnat voidaan vetää suoraan ulos pussin takaosasta – mitään erillisiä suojia ei tarvita, ei läppiä taiteta alas eikä tilaa tuhlaavia säilytystaskuja. Se on yksinkertainen ja moderni ratkaisu. Cabin X: n maailman ensimmäisessä hihnajärjestelmässä on myös integroitu kompressio rintatukihihna ja ulosvedettävä pyöriensuojus. Se suojaa käyttäjän vaatteita likaantumasta, ​​kun käytetään reppuna. Sisällä Cabin X: ssä on sisäinen kompressiopakkaustila, jonka avulla voit tiivistää enemmän vaatteita samaan tilaan laukussa ja minimoida niiden liikkumisen kuljetuksen aikana. Pakkaamisen helpottamiseksi integoritu irroitettava Hang-up Packing Organizer, joka puretaan helposti laukusta ja ripustetaan suoraan vaatekaappiin. Läpinäkyvä hygieniatuotetasku takaa myös, että nesteesi on helppo poistaa tarkastettavaksi lentokentän turvatarkastuksissa. Tech-osastossa on pehmustetut taskut sekä 15 ½ tuuman kannettavaan tietokoneeseen / MacBookiin että iPadiin – nämä taskut ovat myös fleece-vuorattuja. RFID etälukusuojattu tasku, joka suojaa koskettamattomia id korttejasi ja passiasi NFC-skannauksesta matkalla ollessasi.

Lisätiedot

Paino1.5 kg

Päävalikko

Cabin X One Hybrid Vetolaukku + Reppu + Päiväreppu monitoimi