Eurotrail kasvien talvisuojahuppu – SFS – Ø 50cm – Beige

18.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa
SKU: ETGF5401.2700 Categories: , , ,

Tämä talvisuojus on ihanteellinen kasvien ja / tai puiden suojaamiseksi, jotka eivät ole pakkasenkestäviä. Suojus tarjoaa erinomaisen suojan tuulen ja pakkasen aiheuttamalta kuivumiselta. Suojus läpäisee valoa, kosteutta ja ilmaa, ja se voidaan sijoittaa kasvin tai puun ympärille nopeasti ja tarkasti kätevän vetoketjun ja ylä- ja alaosan kiristysnauhan ansiosta.

Tämä talvsuojus auttaa vähemmän kestäviä kasveja ja puita selviytymään hyvin keskipitkän tai ankaran pakkasen aikana. Äärimmäisen pakkasjakson aikana suositellaan erityisen lämmitysputken käärimistä kasvin tai puun ympärille.

Koko: ø 50 x 100 cm Kangas: SFS-1 Väri: Beige

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Väri

12.95

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail kasvien talvisuojahuppu - SFS - Ø 50cm - Beige