Greenwich 44L Cabin Lentolaukku-Reppu Monitoimi 55x40x20cm

69.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kevyt hybridilaukku, reppu vetolaukku yhdistelmä, jota voidaan käyttää joko vetolaukkuna tai matkustamon käsimatkatavara reppuna. Vaihda helposti vetolaukku, trolleyn ja repun välillä tarpeestasi riippuen.

Greenwichin 55x40x20cm mitat ja kevyt 1,7 kg. Sopii suurimmalle osalle lentoyhtiöitä ilmaiseksi käsimatkatavararepuksi, laukuksi. Sopii ihanteellisesti lentoyhtiöille, jotka sallivat matkustamon IATA käsimatkatavara koon 55 x 40 x 20 cm.

· Kuten parhaimmat pyörillä varustetut matkalaukut, Greenwichissä on kevyt teleskooppikahva, kestävät pyörät ja se on valmistettu vettähylkivästä 600D PU-materiaalista.

· 44 litran tilavuus. Sisäiset kompressio pakkaushihnat. Kattava etutasku lokeroilla matkadokumenteille, matkalipuille, matkatarvikkeille ja iPadille.

Etsitkö modernia matkalaukkua, jossa ripaus on klassisen matkalaukun tyyliä? Greenwich on sinun laukku-reppusi.

Greenwich yhdistää pyörillä varustetut lentolaukut, helposti liikkuvalle ja miellyttävälle vetoketjulliseen reppuun, antaen sinulle molemmista variaatioista parhaan. Vaihda helposti vetolaukun ja repun välillä optimoidaksesi matkakokemuksesi. Patentoidut zip-out vetoketjulla avattavat olkahihnat, avautuvat käden käänteessä tarvittaessa.

Greenwich sisältää kevyt liikkuvan alustan, helposti vetävän teleskooppikahvan ja vankat pyörät.

Greenwich liukuu lentokenttien läpi ja tarjoaa silti vaihtoehtoisen repun ominaisuudet.

Ominaisuuksia:

-Säädettävä kompressio rintahihna, rintatuki
-Ulosvedettävä pyörien suojus
-Kantohihnat sivulla ja päällä
-Sivukompressiohihnat
-Integroidut sisäkompressiohihnat
-Matkadokumenttitasku edessä
-Patentoidut Zip-out integroidut repun olkahihnat
-Pehmustetut olkahihnat
-Teleskooppi vetokahva

Kuten parhaat käsimatkatavaroiden matkalaukut, myös Greenwichissä on leveä pakkausosasto, joka tarjoaa poikkeuksellisen pääsyn tilavaan 44 litran sisätilaan.

Muita ominaisuuksia ovat sisäiset pakkaushihnat, sivukompressiohihnat, ylä- ja sivukannattimet ja kattava etutasku.

Yhdenmukaisuus useimpien suurten lentoyhtiöiden käsimatkatavaramittojen kanssa ja kevyt vain 1,7 kg: n painoinen Greenwich on yksi monipuolisimmista ja ominaisuuksiltaan rikkaimmista matkustajapusseista.

Materiaali: 600D vettähylkivä

Koko: 55x40x20 cm

Tilavuus: 44l

Paino: 1,7 kg

Vertaa

Greenwich on uusi innovatiivinen monitoimi reppu ja trolley yhdistelmä. Lentolaukun ja repun yhdistelmä on paras matkakumppani, joka vaadit lentolaukultasi monitoimisuutta. Se on käsimatkatavara IATA hyväksytyissä mitoissa.

Kevyt hybridi monitoimi trolley, vetolaukku reppu yhdistelmä laukku/reppu, jota voidaan käyttää vetolaukkuna tai matkustamon reppuna. Vaihda vetolaukun ja repun välillä helposti matkustus ympäristöstäsi riippuen.
Mitat 55 x 40 x 20 cm ja kevyt 1,7 kg. Sopii useimmille suurille lentoyhtiöille. Cabin Max Greenwich 44L Hybrid Cabin Trolley & Backpack.

Lisätiedot

Paino 1.8 kg

Päävalikko

Greenwich 44L Cabin Lentolaukku-Reppu Monitoimi 55x40x20cm