Istuintyyny Pyöreä Memory Foam – 45x41x7cm Etätyö, Toimisto, Matka

69.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Istuintyyny pyöreää muotoilua ja muistivaahdolla, joka tarjoaa parhaan istuvuuden. Suunniteltu antamaan parempi ryhti ja tuki lantiolle sekä selälle. Materiaali on hengittävää ja tyyny sopii ihanteellisesti palautumiseen.

Vähentää selkärankaan ja häntäluuhun kohdistuvaa rasitusta sekä painetta.

Lievittää ehkäisee kipuja selässä ja lantion alueella

Ehkäisee ja lievittää myös peräpukamiin liittyvää epämukavuuden tunnetta

Korjaa ja tukee ryhtiä ja tukee lantiota sekä alaselkää

Ihanteellinen käytettäväksi kaikenlaisilla tuoleilla ja autossa, asuntoauto, juna ja bussi, matka, etätyö, toimisto

Jos istuminen tuntuu epämukavalta peräpukamien tai hännänkivun takia, sinun ei tarvitse enää kärsiä, tämä tyyny lievittää myös peräpukamien hoidossa.

Vetoketjullinen irroitettava päällinen, käsipesu.

Koko: 45x41x7cm

Väri : Navy sininen

Vertaa

Tämä anatomisesti pyöreäksi muotoiltu istuintyyny tarjoaa välitöntä lievitystä ja vähentää, ehkäisee selkä sekä lantio vaivoja. Tyyny on pyöreän muotoinen ja sen keskellä on aukko parhaan mahdollisen hyödyn varmistamiseksi. Tyynyä voi käyttää hyvin myös matkoilla, keittiö- ja toimistotuolilla, auton istuimella, lentomatkalla, teatterissa ja elokuvissa. Tyyny on valmistettu muotonsa säilyttävästä memory foam-vaahtomateriaalista, ja kun nouset ylös, sen alkuperäinen muoto jää muistiin. Irrotettava verkkomateriaalinen päällys. Lannetyyny, Selkätyyny, Istuintyyny, Peräpukamatyyny, Ortopedinen, Lantiotuki tyyny. Memory Foam Seat Cushion Pillow support Coccyx Orthopedic Massage Hemorrhoids Chair Cushion Office Car  Travel Pain Relief Wheelchair Support Pillows.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Istuintyyny Pyöreä Memory Foam - 45x41x7cm Etätyö, Toimisto, Matka