Kauko-ohjattava kissanlelu AFP Culbuto, Heiluva onkilelu

49.95

13 varastossa

Motorisoitu kissanlelu herättää kissasi sisäisen pedon hetkessä.

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_HLAFPK03204 Category:

Hulvaton onkea heiluttava kissanlelu ei voi jäädä lemmikiltäsi huomaamatta! Pisaranmuotoinen lelu vaappuu pitkin poikin kissasi leikkiessä sillä, heilutellen samalla sen päähän asennettua onkivapaa, jossa syöttinä on viettelevä höyhentuppo. Ultimaattinen kissanlelu houkuttelee lemmikkisi liikkumaan antaumuksella. Säännöllisesti harrastettu, hengästyttävä liikunta vähentää lemmikin stressiä ja parantaa sen terveyttä.
Lelua ohjataan langattomalla kaukosäätimellä. Istahda sohvalle hetkeksi hengähtämään ja yllätä kissasi, kun se sitä vähiten odottaa!
Lelu käynnistyy sen omasta virtanapista, minkä jälkeen lelun voi pysäyttää ja laittaa jälleen liikkeelle kauko-ohjaimen näppäimellä

Lelu:
– Korkeus 16 cm, leveys 11,5 cm
– Lelu tarvitsee kolme AA-paristoa toimiakseen. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Kauko-ohjain:
– Leveys 7 cm
– Kauko-ohjain tarvitsee toimiakseen yhden litium-nappipariston, CR2025, 3V. Paristo sisältyy pakkaukseen. Paristo asetetaan kissanpään muotoisen ohjaimen takapuolelta löytyvään kehykseen. Aseta paristo teksti ylöspäin ulos vedettyyn kehykseen ja aseta takaisin paikoilleen.

Lelu eläimille. Ei sovellu lapsille. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Valvo lemmikkisi leikkejä ja varmista, ettei lemmikki niele lelun osia.

Lisätiedot

Paino0.1 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kauko-ohjattava kissanlelu AFP Culbuto, Heiluva onkilelu