Kaulaliina Suomi, Kaulahuivi Suomi, Fanituote matkalahja

22.95

2 varastossa

Kaulaliina Suomi, Kaulahuivi Suomi, Suomen lippu logolla ja tekstillä. Fanituote tai matkalahja, sopii myös tuliaiseksi.

Muhkea kaulaliina lämmittämään todellisen Suomi-fanin kaulaa, sopii lahjaksi ulkosuomalaiselle tai tuliaiseksi suurelle suomi ystävälle.

Mukana matkalle esimerkiksi kansainvälisiin urheilutapahtumiin esim, jalkapallopeleihin, jääkiekkopeleihin tai hiihtokisoihin.

Sinivalkoisessa liinassa lukee isolla SUOMI ja toisella puolella FINLAND.

Kaulaliinan pituus on 140 cm ja leveys noin 18 cm.

Materiaali on 100 % akryylia.

Vertaa
SKU: FI-761 Categories: ,

Suomen kudottu sininen kannattajakaulahuivi, jonka molemmilla puolilla on teksti ”Suomi”. Sinisen kaulahuivin päissä on Suomen jalkapallomaajoukkueen logot molemminpuolin huivia. Kaulahuivi on miellyttävän pehmeää materiaalia. Huivin kudos on kaksinkertainen, joten se myös lämmittää katsomossa. Sopii lahjaksi Suomi fanille, tai ulkomaanystävälle. Muhkea kaulaliina lämmittämään todellisen Suomi-fanin kaulaa, esimerkiksi urheilumatkoille, jääkiekkopeleihin tai hiihtokisoihin. Suomi kaulahuivi, Suomi teksti, kääntöpuolella Finland. Sinipohjainen Suomi Finland kaulahuivi on n. 140 cm pituinen. Siinä on valkoiset hapsut.100% akryylia.

Lisätiedot

Paino0.5 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kaulaliina Suomi, Kaulahuivi Suomi, Fanituote matkalahja