Ketjulompakko, Kompakti koko, Lompakko turvaketjulla, Anti-theft travel wallet

11.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kompakti ketjullinen anti-theft matkalompakko matkalle. Kompakti koko, istuu taskuun mukavasti. Laadukas Image anti-theft lompakko ketjulla. Keinonahka.

Lompakossa kaksi setelitaskua, läpinäkyvä ajokorttitasku sekä kahdeksan korttitaskua.

Kolikot pysyvät tallessa vetoketjullisessa taskussa lompakon sisäpuolella ja lompakon voi sulkea nepparilla sekä kiinnittää ketjulla vaikka vyöhön tai laukun lenkkiin.

Etuosassa tyylikäs IMAGE laatta harjattua terästä.

Materiaali keinonahkaa.

Koko 10,5 cm x 9 cm.

Väri musta

Vertaa

Käytännöllinen keinonahka anti-theft matka lompakko, jossa turvaketju. Ketjulompakko matkalle. Tässä on käytetty vain keinonahkaa, joka on tuotettu vanhalla parkitsemisjäljittelyllä, joka tekee jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen ja takaa myös pitkän elinajan. Keinonahkainen on kompaktin kokoinen mahtuu esim farkkujen etutaskuun, jossa on turvassa pitkäkyntisiltä. Tilaa laukut ja lompakot netistä, Triptek.eu verkkokaupasta. Täältä löytyy laukkuja, lompakoita ja muita matkailuun tarpeellisia tavaroita, kuten laukunjärjestelijöitä, pakkauskuutiot, Rfid turvatuotteet, toilettilaukkuja ja matkalaukkuvaakoja sekä reput ja lentolaukut. Snap Many Card Slots Leather Chain Wallet. Anti theft security wallet Biker Travel Trucker Camping Outdoor.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Ketjulompakko, Kompakti koko, Lompakko turvaketjulla, Anti-theft travel wallet