Lentolaukku Matkalaukku – Cabin Max Fusion 55x40x20cm IATA – Carry-on sallittu

89.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lentolaukku Fusion Cabin -laukku esittelee modernin matkalaukun parhaita ominaisuuksia. Hienoksi parannettu vuodelle 2020, Fusion on kovalaukun vahvuus ja turvallisuus, ja tarjoaa samalla helpon pääsyn niihin matkustustarvikkeisiin, joita tarvitset varmasti matkan aikana.

Pehmeässä etupaneelitaskussa on kaikki tarvitsemasi asiat, joita tarvitset käden ulottuvilla lentokentältä lentokoneelle, kuten iPadit, matka-asiakirjat ja kylpytuotteet.

Vetolaukun, lentolaukun 4 monisuuntaista Spinner-pyörää tekevät matkastasi kevyemmän kuljetettavan, kevyt alumiininen teleskooppikahva, nopea pääsy vetoketjulla etuosaan ja integroitu TSA-lukko.

Jotkut pyörillä varustetut matkalaukut, lentolaukut voivat olla raskaita ja vaikeasti käsiteltäviä, mutta Fusionin kevyt 3 kg: n muotoilu ja monisuuntaiset kehruupyörät tekevät siitä helpon ohjattavuuden ja sijoittamisen yläkaappeihin.

Lentolaukku, Matkalaukku Cabin Max Fusion on rakennettu vahvasta, tukevasta ABS-kuoresta, jolla on erinomainen iskunkestävyys.

Kotelon 38 litran sisustuksessa on joukko organisaatiotaskuja, vetoketjullinen jakajapaneeli ja joustavat pakkaushihnat pakkauksen pakkaamiseksi.

TSA: n hyväksymä yhdistelmälukko täydentää erittäin hyvin pyöristetyn matkalaukun, joka saa matkustamaan lentokentän läpi ja tuulen yli.

Valtavassa 38L: n sisustuksessa on sisäinen pakkausjakaja, vetoketjulliset säilytystaskut ja pakkaushihnat.

Koko 55x40x20
Paino n 3kg
Tilavuus 38l
Väri Musta
Materiaali muokattu ABS

Vertaa

Cabin Max Fusion on carry on sallituissa IATA mitoissa oleva tyylikäs 4-pyörä trolley, lentolaukku, vetolaukku. Fusion on sinulle, joka vaadit matkalaukultasi käytännöllisyyttä ja hyvää rullaavuutta. Matkalaukku ja lentolaukku ovat tuttuja kapistuksia monelle innokkaalle matkustajalle.

CABIN MAX FUSION SUITCASE – 55x40x20 (including wheels and handles) Flight approved cabin suitcase with a soft front storage pouch that is ideal for travel accessories, iPads, travel documents and toiletries.

Front storage pouch features 3 internal pockets for easy access and organisation – never unpack your whole bag to get to your travel accessories.

Features 4 Multidirectional Spinner wheels, lightweight aluminium telescopic handle, quick access front zipped pocket and integrated TSA lock.

Huge 38L interior features an internal packing divider, zipped storage pockets and packing straps.

Laukkumallimme ovat innovatiivisia, kevyitä, tyylikkäitä, laadukkaita ja luotettavia matkakumppaneita. Triptek.eu verkkokaupasta nyt laaja valikoima reppuja, matkalaukkuja sekä lentolaukkuja. Meiltä myös muut matkatarvikkeet, yli 2000 tuotteen valikoima! Nopea ja edullinen toimitus!

Lisätiedot

Paino2.95 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lentolaukku Matkalaukku - Cabin Max Fusion 55x40x20cm IATA - Carry-on sallittu