Lentolaukku Matkalaukku Cabin Max Fusion 55x40x20cm

59.95

2 varastossa

Lentolaukku Fusion Cabin -laukku esittelee modernin matkalaukun parhaita ominaisuuksia. Hienoksi parannettu vuodelle 2020, Fusion on kovalaukun vahvuus ja turvallisuus, ja tarjoaa samalla helpon pääsyn niihin matkustustarvikkeisiin, joita tarvitset varmasti matkan aikana.

Pehmeässä etupaneelitaskussa on kaikki tarvitsemasi asiat, joita tarvitset käden ulottuvilla lentokentältä lentokoneelle, kuten iPadit, matka-asiakirjat ja kylpytuotteet.

Jotkut pyörillä varustetut matkalaukut, lentolaukut voivat olla raskaita ja vaikeasti käsiteltäviä, mutta Fusionin kevyt 3 kg: n muotoilu ja monisuuntaiset kehruupyörät tekevät siitä helpon ohjattavuuden ja sijoittamisen yläkaappeihin.

Lentolaukku, Matkalaukku Cabin Max Fusion on rakennettu vahvasta, tukevasta ABS-kuoresta, jolla on erinomainen iskunkestävyys.

Kotelon 38 litran sisustuksessa on joukko organisaatiotaskuja, vetoketjullinen jakajapaneeli ja joustavat pakkaushihnat pakkauksen pakkaamiseksi.

TSA: n hyväksymä yhdistelmälukko täydentää erittäin hyvin pyöristetyn matkalaukun, joka saa matkustamaan lentokentän läpi ja tuulen yli.

Vertaa

Cabin Max Fusion on carry on sallituissa IATA mitoissa oleva tyylikäs 4-pyörä trolley, lentolaukku, vetolaukku. Fusion on sinulle, joka vaadit matkalaukultasi käytännöllisyyttä ja hyvää rullaavuutta. Matkalaukku ja lentolaukku ovat tuttuja kapistuksia monelle innokkaalle matkustajalle. Laukkumallimme ovat innovatiivisia, kevyitä, tyylikkäitä, laadukkaita ja luotettavia matkakumppaneita. Triptek.eu verkkokaupasta nyt laaja valikoima reppuja, matkalaukkuja sekä lentolaukkuja. Meiltä myös muut matkatarvikkeet, yli 2000 tuotteen valikoima! Nopea ja edullinen toimitus!

Lisätiedot

Paino 2.95 kg

Päävalikko

Lentolaukku Matkalaukku Cabin Max Fusion 55x40x20cm