Manikyyrisetti, Hygieniasetti, 9-osaa, Pedikyyrisarja, Kynsisarja, Matka

19.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

9-osainen laadukas manikyyrisetti, hygieniasetti matkalle. Kompakti koko matkapakkaus, hoitosetti, manikyyrisetti.

Pedikyyrisetti 9-osainen sarja on valmistettu korkealaatuisesta volframi teräksestä, mikä takaa hyvän käyttöiän.

Siinä on muodikas ja kätevä keino musta keinonahka kotelo, joka sopii erinomaisesti koti käyttöön, työpaikalle tai matkustamiseen. Tämä 9-osainen manikyyri- ja pedikyyrisarja sisältää kaiken mitä tarvitset täydelliseen kynsien hoitoon.

Mukana on myös työkalut kulmakarvojen leikkaamiseen sekä aknen ja korvien hoitoon. Sarja sopii sekä naisille että miehille.

Manikyyri hoitopakkaus Sisältää:
1 x kynsileikkurin, 1 x kynsiviilan, 1 x pinsetit (kulmakarvat), 1 x kampa, 1 x kynsisakse, 1 x silmälasikorjaus välineet, 1 x korvapuhdistin, 1 x aknepuhkaisija,  1 x matkakotelo.

Kaikki välineet ovat mustaa terästä.
Mukana tyylikäs keinonahka matkakotelo.

Koko suljettuna 11 cm x 7 cm

Vertaa

Oletko huolissasi ulkonäöstäsi matkoillasi, työpaikalla? Näiden välineiden avulla voit helposti pitää huolta itsestäsi. Paketissa sekä kynsileikkuri, kynsisakset, kulmakarvasakset, eri tyyppisiä neuloja ja paljon muuta. Yhteensä 9 erilaista välinettä hyödyntämiseen, mitä sitä ei tekisikään ulkonäön eteen matkoilla. Eri osat tulevat kauniissa kotelossa. Jos pidät järjestyksestä tavaroillesi, rakastat tätä settiä.

Täydellinen lahja hänelle, joka matkustaa.Tämä ylellinen kynsisarja, manikyyrisetti sisältää kaiken mitä tarvitset saadaksesi niin kauniit sormen kuin varpaankin kynnet. Pakkaus on matkakokoinen, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan matkoille tai säilyttää kylpyhuoneessa. Pedikyyrisetti kynsienhoitoon matkalla.

9 pcs/set Manicure Set Nail Art Tools Set for Manicure Pedicure Professional Nail Clipper Cutter File Cuticle Pusher.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Manikyyrisetti, Hygieniasetti, 9-osaa, Pedikyyrisarja, Kynsisarja, Matka