Matka-adapteri Skross Intia + EU to world, suojapussi

34.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Intiaan tarkoitetun Combo-yleissovittimen avulla yli 150 maassa toimivia laitteita voi käyttää Intiassa ja Euroopassa (sukopistoke). Se takaa myös paljon virtaa kuluttavien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden tai hiustenkuivaajien, turvallisen liitännän.

SKROSSin maakohtaiset Combo-yleissovittimet on tarkoitettu matkaajille, jotka aikovat matkustaa tiettyyn maahan, mutta viettävät aikaansa myös Euroopassa (sukopistoke).

Combo World Adapter -sovittimet soveltuvat erinomaisesti hotelleille ja konferenssikeskuksille, jotka haluavat tarjota vierailleen mahdollisuuden käyttää laitteitaan vierailunsa aikana.

Mukana antistaattinen matkasuojapussi.

• Suunniteltu Sveitsissä
• Sopii maadoitetuille ja maadoimattomille

• Outpu: India, Europe (Schuko)
• Input V: 100V – 250V
• Max. kuorma: 5A
• Power rating: e.g. 100V – 500W / 250V – 1250W

Vertaa

Sveitsiläinen innovaatio SKROSS:in kaikki maapallon liukusäätimellä varustetu matkasovittimet, matka-adapterit perustuvat keksintöön. Se patentoitiin vuonna 2002. Hyvin lyhyessä ajassa World Adapter Classic, ensimmäisenä menestyneistä World Adapters tuotteistamme kehittyi maailmanlaajuiseksi. Vienti yli 60 maahan vahvisti, että korkealaatuiset, monikäyttöiset, turvalliset ja pienikokoiset matkasovittimet, matka-adapterit herättävät valtavaa kansainvälistä mielenkiintoa. SKROSS tuotemerkillään WorldConnect AG kasvoi globaalissa mittakaavassa toimivaksi yritykseksi vain muutamassa vuodessa hyödyntämällä rajatonta innovaatiota tuotteiden kehittämiseen liikkuville matkustajille. Yrityksellä on yksi selkeä tavoite, olla markkinajohtaja matkasovittimille, matka-adaptereille. WorldConnect AG omistaa puolestaan ​​useita patentteja.

Nykyään tuotevalikoimaamme ei kuulu vain kuuluisimpia matka-sovittimia USB-latausominaisuuksilla ja ilman. Myös USB-latureita ja virtalähteitä, käytännön lataus- ja synkronointikaapeleita matkustajalle. Kansainväliset standardit matka-adapterien perustana. SKROSS:ssä turvallisuus on aina keskellä koko kehitys- ja tuotantoprosessia. Kansainvälisen sähköteknisen komission (IEC) määrittelemät standardit muodostavat perustan kehitysryhmällemme. Suunnitellaksemme innovatiivisia laitteita, jotka antavat sinulle pääsyn valtaan missä päin maailmaa tahansa. Laaja laadunvalvonta seuraa jokaista tuotantovaihetta ja lopulliset varmennusprosessit dokumentoivat kunkin tuotteen IEC-standardien noudattamisen.

Yksinkertainen lataus, milloin tahansa, missä tahansa. SKROSS:in avulla täyteen latautuminen on helppoa, kaikkialla maailmassa, kaikilla mantereilla. Patentoitu liukujärjestelmämme varmistaa yhteyden yli 150 maahan. Samanaikaisesti tuotteemme ovat edelleen kompakteimpia ja helppokäyttöisimpiä markkinoilla. Siksi SKROSS on ainutlaatuinen.

Lisätiedot

Paino0.5 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matka-adapteri Skross Intia + EU to world, suojapussi