Kylmälaukku, Thermolaukku + Eväsrasiat + Kylmäkalle, Matkasetti

12.95

4 varastossa

Matkalle kompakti mini kylmälaukku, thermolaukku 5l. Matka-eväiden, piknik aterioiden lämpimänä/kylmänä säilytykseen. Säästä ateria, välipala kuluissa matkoillasi!

Sisältää myös konepestävät muoviset eväslaatikot sekä 1 x kylmäkallen.

Olkahihna helpottaa kantamista matkoilla.

Lämpölaukku, kylmälaukku eväslaukku pitää juoman kylmänä ja välipalat lämpiminä tai kylmänä rannalla, automatkalla, bussi- ja junamatkalla jopa 6 tuntia!

Kylmälaukku, thermolaukku on kokoontaittuva, joten menee pieneen tilaan! Thermolaukku, cooler on pehmeä, pienikokoinen ja edullinen.

Eristysrakenne laukun sisäpuolella ja laukun ulkopinnoite materiaali takaavat sisällön viileyden, lämmön ja raikkauden helteestä huolimatta.

Toimii myös päinvastoin, eli esim haluat säilyttää lämpimänä picknik ruokia, säilyy ateriasi lämpimänä kuljetuksen ajan.

Sis. kylmälaukku, 2x eväsrasia + 1 x kylmäkalle.

Väri: Pinkki

Koko: 23 x 17 x 14 cm

Tilavuus: 5 litraa

Vertaa

Kylmälaukkuja on erityyppisiä, joten valitse matkan, retken ja eväiden mukaan sinulle sopivin. Valikoimassamme on tarjolla kylmälaukkuja eri tilavuuksilla, kuoseilla ja materiaaleilla varustettuna. Kylmälaukut ja piknik on ehdoton alkavan kesän merkki! Kesäinen sää suorastaan kutsuu ulos piknikille ystävien kanssa. Hommaa siis siistin näköinen ja erittäin käytännöllinen pehmeä kylmälaukku, johon mahtuu yllättävän paljonkin tavaraa. Mukana kylmälaukkusetissä; kylmälaukku + säilytysrasiat ja kylmäkalle.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Päävalikko

Kylmälaukku, Thermolaukku + Eväsrasiat + Kylmäkalle, Matkasetti