Matka palovaroitin murtohälytin monitoimi, suojakotelo

29.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kompakti palovaroitin murtohälyttimellä lomalle, mökille, työmatkalle, asuntovaunuun, matkalle, matkasuojapussilla, suojapussi vettähylkivä.

Matka palovaroitin murtohälyttimellä on lomailijalle, matkailijalle suunniteltu paloturvallisuuden ja murtovarkauksien ehkäisyyn suunniteltu monitoimi laite.

Palovaroitinstandardi EN14604:2005. CE-merkitty ja STUK hyväksytty turvalaite. ISO9001

Paloturvallisuus ja murtovarkaudet lomamatkoilla on noussut tärkeäksi haasteeksi mökeillä, asuntovaunuissa, hotelleissa, lomakylissä, hostelleissa sekä risteilylaivoilla.

Hotelleissa, majoituskohteissa paloturvallisuus riski johtuu siitä, että turisti on usein nukkumassa palon syttyessä, sekä turistille tuntemattomat pelastustiet majoituspaikassa.

Hotellihuoneisiin, asuntovaunuihin, asuntoautoihin, hytteihin, mökkeihin varkaudet kohdistuvat myös silloin kun turistit lomailijat ovat nukkumassa.

Jos kuljetat palovaroitinta matkoilla käsimatkatavaroissa, on paristot irroitettava laitteesta lennon ajaksi.

CE-merkitty. Täyttää palovaroitinstandardin SFS-EN 14604 vaatimukset.

Suomenkielinen käyttö-ohje.

Väri: Valkoinen

Koko: 7,6 cm x 7 cm x 2,3 cm

Suojapussi: 17 cm x 14 cm

Merkki / Valmistuttaja: Deltronic, Ruotsi

Vertaa

Palovaroitin on laite, joka mahdollisimman aikaisin havaitsee alkavan tulipalon ja varoittaa asunnossa, mökissä, asuntovaunussa, huoneistossa olevia. Palovaroitin on ollut pakollinen jokaisessa asunnossa 1.9.2000 lähtien. Palovaroittimen kova hälytysääni herättää nukkuvankin ihmisen ja antaa 2-3 minuuttia aikaa pelastautua palavasta asunnosta, hotellihuoneesta, laivan hytistä, mökistä jne. Majoitustilan ja hoitolaitoksen majoitushuone on varustettava vähintään yhdellä palovaroittimella, ulkoimailla majoituskohteissa saattaa olla puutteita palovaroitin järjestelmissä. Uudisrakentamisessa edellytetään, että uusiin asuntoihin tulee asentaa huoneistokohtaiset sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet. Vaatimus koskee myös vapaa-ajan asuntoja. Palovaroittimesta on apua, kun se nopeuttaa uhrin tai pelastajien palon havaitsemista siten, että henkilö saadaan pois palavasta tilasta ennen hengenvaarallisten olosuhteiden muodostumista. Palovaroitin nopeuttaa tulipalon havaitsemista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Palovaroitin varoittaa tulipalosta kovalla hälytysäänellä. Palovaroittimen hälytysäänen tulee kuulua asunnon kaikkiin osiin, joissa normaalisti oleskellaan. Ääni herättää nukkuvankin ihmisen ja antaa 2-3 minuuttia aikaa pelastautua asunnosta. Palovaroittimen on täytettävä palovaroitinstandardin EN 14604 vaatimukset.

Deltronic palohälytin sisältää myös murtohälytin ominaisuuden. Kompakti paristokäyttöinen optinen palovaroitin, joka on helppo ripustaa esim. ovenkarmiin. Laitteessa on myös murtohälytin, joka asetetaan oven ja ovenkarmin väliin. Hälytin alkaa hälyttää, kun ovi avataan. Kätevä hotellihuoneessa, veneessä, asuntovaunussa ym. Optiset palovaroittimet reagoivat nopeimmin kyteviin paloihin, jotka voivat hehkua kuumina tuntikausia ennen kuin leimahtavat liekkiin.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matka palovaroitin murtohälytin monitoimi, suojakotelo