Metz Stowaway 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm

36.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz 20l Stowaway repulla lennät ilman lisämaksuja matkatavaroista. Se sopii ilmaiseksi myös toiseksi ilmaiseksi matkustamon käsimatkatavaraksi mm Finnairille, Ryanairille, Wizzairille sekä 90%:sti muille lentoyhtiöille.

Täydellinen koko (40x25x20cm) mm Ryanairin, Finnairin, SAS:n, KLM:n jne uusiin ”ilmaisiin” käsimatkatavaroiden sääntöihin.

Sen lisäksi, että tämä sopii halpalentoyhtiöiden ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi mittojensa puolesta, se sopii myös useimpien muiden lentoyhtiöiden ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, joka sallittua ottaa mukaan lennolle.

Tämä on ideaali myös muiden kuin halpalentoyhtiöiden toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, sen sopiessa matkustamon etuistuimen alle. (Finnair, Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM, BA, Air France jne.) Sen lisäksi, että ilmaiseksi lentää Ryanairilla, Metz 20L on lentohyväksytty kaikille muille tärkeille isoille lentoyhtiöille

· Saat pakattua enemmän kuin luulet tilavaan 20 litran sisätilaan. Matkalaukkutyyppisesti avautuva pakkausosasto ja joustava pehmeäpuolinen muotoilu mahdollistavat täydellisen pakkausvapauden.

· Kevyt muotoilu painaa vain 500 g. Mukava ja helppo käyttää laajalla mukavuuspehmusteella.

· Etu järjestäjä tasku, jossa on osastot iPadille, matka-asiakirjat, matkadokumentit, kynät ja matkaliput. Pikatasku laukun edessä. Pehmustettu kantokahva.

Vältä Ryanairin uusia käsimatkatavaroiden lisämaksuja Metz 20L Stowawaylla. Tämä kevyt matkalaukku on täydellisen kokoinen vastaamaan uusia ”ilmaisia” käsimatkatavara sääntöjä ja siinä on harhaanjohtava tilava sisustus.

Matkalaukkutyylinen pakkauspäälokero ja joustava pehmeäpuolinen muotoilu mahdollistavat pakata enemmän kuin luulet Metz 20L: ään. Etuosan järjestäjäosasto on ihanteellinen iPadin säilyttämiseen ja siinä on taskut lippuille ja matkustusasiakirjoille. Kevyt malli on mukava ja helppo käyttää.

Ominaisuudet:

-Kevyt vain 500g

-Matkadokumenttitasku edessä

-Pehmustettu kantokahva

-Pehmustetut olkahihnat

-Materiaali 600d vettähylkivä

-Sivukompressiohihnat

Koko: 40x25x20cm

Paino: 0,5kg

Väri: Sininen

Vertaa

Reppu, lentolaukku Cabin Max Metz Small 20l on uusi koko. Metz small reppu, lentolaukku soveltuu ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi lentokoneen matkustamoon useimmille lentoyhtiöille, se sopii matkustamon etuistuimen alle. Matkalaukut, lentolaukut ja reput mittavasta valikoimastamme Triptek.eu verkkokaupasta, edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Underseat backpack.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Metz Stowaway 20L Cabin Reppu "RyanAir - Finnair - Free" Carry-on 40x25x20cm