Metz Under Seat 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm

39.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz  20l reppu, lentoreppu valmistettu RPET-polyesteri kierrätetyistä muovipulloista, jotka kerätty valtamerestä, ekologista!. Tämän repun kanssa lennät ilman matkatavaroiden lisämaksuja 90% eri lentoyhtiöillä, mm Finnairilla. Ihanteellinen myös työmatkoille.

Tämä on ns toinen ”ilmainen käsimatkatavara, joka sopii lentokoneen matkustamon etusituimen alle.

Täydellinen koko (40 x 25 x 20 cm) myös mm. Ryanairin uusille ”ilmaisille” matkustamon istuimen alle sopiville käsimatkatavarasäännöille. Sopii myös mm. Finnairille, KLM, AirBaltic, SAS, Lufthansa, BA, AirFrance jne lukuislle muille.

Käsimatkatavara yhteensopiva Cabin Max Metz vintage reppu sopii myös 98%:sti kaikkien muiden suurten lentoyhtiöiden kanssa. Paras käsimatkatavara lentolaukku, lentoreppu sinun matkallesi!

Pakkaa enemmän kuin luulet tilavaan 20 litran sisätilaan. Matkalaukkutyylinen helposti pakattava koko sivulta aukaista reppu ja joustava pehmeäsivuinen muotoilu mahdollistavat täydellisen pakkausvapauden. Integroidut kompressio hihnat kyljissä.

Kevyt muotoilu painaa vain 500 g. Mukava ja helppo kantaa laajalla selkäpehmusteella varustettuna, selkäosa mesh verkkokangasta,joka estää hiostumista.

Edessä järjestäjä / organisaattoritasku matkadokumenteille, jossa myös lokero iPadille, matkustusasiakirjoille, kynille ja lipuille. Laukun etupuolella tasku. Pehmustettu kantokahva yläosassa.

Väri: Camo maastokuvioitu – Harmaa – Musta
Koko: 20 x 25 x 40 cm
Paino: 500 g

Vertaa

Vältä Ryanairin ja halpalentoyhtiöiden uusia käsimatkatavaramaksuja Metz 20L Stowawaylla. Sopii yli 90%sti eri lentoyhtiöiden matkatavaraksi joustavan materiaalinsa ansiosta. Täydellisen kokoinen myös Ryanairin uusien ”ilmaisten” käsimatkatavara sääntöjen mukaan, tässä kevyessä matkalaukussa/repussa on petollisen tilava sisustus.

Matkalaukkutyylisellä pakkauskannella, esteettömällä pääosastolla ja joustavalla pehmeällä selkäosa muotoilulla voit pakata Metz 20L:ään enemmän kuin uskotkaan. Edessä olevat järjestelytaskut on ihanteellinen iPadin säilyttämiseen, ja siinä on taskut matkalipuille ja matkustusasiakirjoille.

Laukun etupuolella on nopean sisäänpääsyn matkadokumentti säilytystasku. Sen kevyt muotoilu on sekä mukava että helppo käyttää. Sen lisäksi, että Metz 20L lentää ilmaiseksi Ryanairilla, se on hyväksytty KAIKKIIN muihin suuriin lentoyhtiöihin 98%:sti, mikä osoittaa, että tämä kompakti ja monipuolinen matkareppu, lentoreppu on sinulle paras matkakumppani.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Metz Under Seat 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm