Metz XL Monitoimi Reppu-Olkalaukku Carry-on Laajentuva 55x40x20

44.95

7 varastossa

Metz XL reppu on montoimi reppu, se sopii niin työmatkoille, lomamatkoille kuin ulkoiluunkiin, mahtavaa! Cabin Max Metz XL on erittäin kevyt, sekä myös sopii matkustamon mittoihin, käsimatkatavaroihin IATA koko 55x40x20cm.

Mutta sen erinomainen laajentuva mahdollisuus 55x40x25cm: iin lisää pakkauskapasiteettiasi huomattavasti, halutessasi ottaa lisää matkatavaroita ja maksaa hiukan lisämaksua. Sopii useimmille suurille lentoyhtiöille.

Se avautuu kuin matkalaukku, joten se on helppo pakata. Valtava 44L-sisustus laajenee 55 litraan tarvittaessa.

Packaway Backpack -repun piiloitettavat olkahihnat tarvittaessa ja sekä irrotettava olkahihna, jos haluat käyttää pelkkänä reppuna.

Erittäin mukava ilmakehän selkänoja, jossa on keskitetty ilmavirtauskanava, ehkäisee hikoilua.

Sisäiset pakkaushihnat, kompressiohihnat ja mesh-verkko paneelitasku erinomaiselle pakkausjärjestölle.

Etutasku matkadokumenteille, jossa on lokerot lipuille, latureille, kynät ja matkatarvikkeet.

Erittäin kevyt, tilava ja kestävä, Metz XL: n laajennettava matkustamo reppu on loistava valinta. Tämä selkäreppu on tavanomaisen 44 litran ja valtavan 55 litran välillä laajeneva keskipitkän laajennuksen avulla.

Kestävästä polyesteristä valmistettu joustava pääpakkausosasto avautuu matkalaukkuna, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa pakkausvapautta, kun taas joustavat pakkaushihnat ja sisäinen verkkotasku mahdollistavat tavaroiden järjestämisen pakattaessa.

Laukussa on piiloitettavat reppuhihnat ja irrotettava olkahihna, jos haluat muuntaa sen messenger-tyyliseksi lentolaukuksi.

Airmesh-takaosa ja keskitetty ilmavirtauskanava takaavat myös optimaalisen mukavuuden matkoilla. Selkärepun etuosassa oleva suuri organisaattoritasku tarjoaa tilaa lipuille ja muille pien matkatavaroille.

Pehmustetut ylä- ja sivukahvat täydentävät kuvaa, jotta Metz XL: n laajennettava selkäreppu on täydellinen valinta matkailijoille, jotka tarvitsevat vertaansa vailla olevaa joustavuutta ja monipuolisuutta.

Mitat: 55x40x20/25 cm

Väri: Musta Harmaa

Paino: 1,2 kg

Vertaa

Matkustatko usein? Tämä reppu sopii ihanteellisesti sinulle, jos matkustelet, liikut paljon. Se on suunniteltu niiden IATA enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaralaukun maksimi mitat. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii hyvin käytettäväksi lentokoneessa käsimatkatavarana useimmilla lentoyhtiöillä. Repussa on suuri päälokero, joten pakkaustilaa on reilusti, tilavuus mahtavat 44l. Ison kannen alla mesh verkkotasku, sekä pienemmässä useita taskuja pienmatkatarvikkeille, järjestelijä taskuja. Selkäosa on pehmustettua sekä pehmustetut olkaimet, jotka varmistavat, että reppua on miellyttävä, mukava ja kevyt kantaa. Reppu on monitoiminen, sitä voit käyttää myös olkalaukkuna, säädettävän olkahihnansa ansiosta. Cabin reppu. Reput matkalle Triptek.eu verkkokaupasta. Cabin Max reput on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista 600D. Cabin Max reput ja laukut soveltuvat erinomaisesti lentomatkailuun, mutta myös joka päiväiseen käyttöön niin kouluun, työhön, urheiluun, vapaa-aikaan, matkailuun tai retkeilyyn.

Triptek.eu verkkokaupan tiimi pitää huolen että toimituksemme ovat nopeita, ja asiakaspalvelu toimii.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Metz XL Monitoimi Reppu-Olkalaukku Carry-on Laajentuva 55x40x20