Monitoimi Manhattan, Carry-on olkalaukku-reppu, ”Free” all Airlines

34.95

Varasto loppu

Matkusta kevyesti ja edullisesti Manhattan Stowaway monitoimi selkärepun kanssa, sitä voi kantaa niin reppuna, olkalaukkuna kuin perinteisesti kantolaukkuna.

Tämän tyylikkään Cabin Max stowaway monitoimi repun kanssa matkustat ilman matkatavaroista aiheutuvia lisämaksuja kaikilla lentoyhtiöillä, edullista matkailua! ’Free’ Under Seat Backpack for every Airlines.

Manhattan stowaway sopii myös erinomaisesti lentoyhtiöille toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, joilla se mahdollista sekä integroituu trolley laukun, vetolaukun teleskooppi kahvaan, keventäen kantoa matkasi aikana.

Mikä parasta, Cabin Max stowaway on kompakti reppu ja olkalaukku samassa, joka soveltuu kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin myös halpalentoyhtiöiden, myös Ryanairin käsimatkatavaramittoihin.

Cabin Max Manhattan stowaway reppu on mitoitettu niin, että se sopii erinomaisesti matkustamotilassa myös etuistuimen alle.

Se on kompakti cabin sallittu reppu 14l, joka sopii kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavaroihin, sopii myös halpalentoyhtiöille, kuten Ryanair, Wizz, EasyJet jne.

Manhattan stowaway on tyylikäs selkäreppu ja kantolaukku samassa paketissa, on sekä reppu että kantolaukku, monitoimi.

Se sopii myös mainiosti trolleyn, vetolaukun kanssa matkustavalle lisälaukuksi, integroituu myös vetolaukun teleskooppi vetokahvaan.

Siinä on yksi suuri 14 litran pakkausosasto, pehmustettu takana oleva iPad / tablet-tasku ja sisällä integroitu mesh verkkotasku, johon saa helposti organisoitua pienet matkatarvikkeet, josta ne on aina helposti saatavilla matkan aikana, jotta voit matkustaa tehokkaasti.

Tärkeät matkadokumentit, liput ja älypuhelimet on helppo varastoida etutaskujen kautta, kun taas kyljessä oleva neopreenitasku sopii erinomaisesti vesipullolle, juomapullolle, josta se on aina helposti saatavilla matkasi aikana.

Valmistettu premium UV-päällystetystä twillistä ja Eko-mokkanahasta.

Manhattan, Stowaway reppu suojaa myös matkatavaroitasi lukittavien vetoketjujen avulla (ei sis. tsa lukkoa).

Se on myös ultrakevyt paino vain 0,450g !

Lentoyhtiöiden, kuten Ryanairin käsimatkatavaramääräykset eivät ole este matkustaa ilman matkatavaroista aiheutuvia lisämaksuja. (Vrt uudet Ryan air käsimatkatavara rajoitukset 2019)

Koko: 35 x 20 x 20cm

Tilavuus: 14 l

Paino: 0,450g

Materiaali: UV päällystetty twill sekä mokkanahka.

Vertaa

Päävalikko

Monitoimi Manhattan, Carry-on olkalaukku-reppu, "Free" all Airlines

34.95