Nokkamuki kaksikahvainen, Apuväline muki matkalle

22.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Laadukas kaksikahvainen, tukeva Handycap juomamuki. Muki on kehitetty aikuisille ja lapsille, joilla on koordinointivaikeuksia, esiintyy käsien vapinaa tai alentunut toimintakyky liikumisvaikeuksineen.

Erikoismuotoilun läpinäkyvän rungon ansioista nesteen pinta näkyvissä, suuaukko on tilava ja kahvoista saa otteen heikoillakin käsivoimilla. Levennetyn alaosan ansiosta muki ei kaadu.

Kaksinkertainen kahva, mukava ergonominen muotoilu, helppo tarttua.
Sippy-muotoilu voi vähentää vedenpoistoa ja estää tukehtumisen juomalla vettä.

Paksulla ja tiivillä kannella nesteen vuotamisen estämiseksi, sopii hyvin apuvälineeksi lapsille, vanhuksille, raskaana oleville naisille jne. Läpinäkyvä kuppirunko pystyy havaitsemaan selvästi jäljellä olevan nestekapasiteetin. Nokkamukista on helpompi juoda silloin esim kun käsien vapina tekee juoman nauttimisesta haastavan.

Valmistettu laadukkaasta materiaalista, kestävä ja kevyt, helppo kuljettaa.

Kylmille ja kuumille juomille. Mukana tukeva nokkamukikansi.

Tilavuus 450ml
Koko K 12,5 cm x L 14,5 cm (Kahvoineen)
Konepestävä

Vertaa

Kaksikahvainen muovinen tukeva muki, nokkamuki, jonka suunnittelussa on huomioitu sekä koordinaatio- että kaularankaongelmat. Läpinäkyvä runko, suuaukko on tilava ja kahvoista saa otteen heikoillakin käsivoimilla. Levennetyn alaosan ansiosta muki on kaatumaton.

Double Handle Mug Lightweight Water Drinking Cup Spill-proof Sippy Cup for Children Elderly Bace Support. Two handle design, the cup is easy to grip. It is used for drinking water, transparent cup body, you can clearly observe the remaining liquid capacity.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Nokkamuki kaksikahvainen, Apuväline muki matkalle