Ostoskärry Secc Ostosmatkalle, Integroitu kylmä – thermo tasku, 44l tilavuus

59.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Secc ostoskärry, vetokärry on täydellinen päivittäiseen ostos tarpeeseen sekä viikko-ostoksille!

Iso laukun tilavuus mahtavat 44 litraa. Helposti irrotettava ja pestävä laukku osa, stretch velcro tarra kiinnitys alumiini kärryyn. Integroitu kylmälaukku tasku. Kylmä / Lämpö thermo taskun tilavuus 7l.

Suuri 7 l integroitu vetoketjullinen kylmälaukkutasku, thermo etutasku, joten kylmätuotteet ati grillituotteet säilyvät koko matkan ajan kylminä tai kuumina, eli voit käyttää myös lämmintuotteiden, leipomotuotteiden sekä grillituotteiden säilytykseen, pitää lämpimänä kotiin asti, mahtavaa!

Vettä hylkivä materiaali suojaa ostoksiasi sateelta ja loskalta sekä lumisateilta. Isot läpimitaltaan 19cm kestävät kumipäällysteiset pyörät, vievät ostoskärryä eteenpäin kelissä kuin kelissä.

Sisällä vetoketjullinen dokumenttitasku, vaikka ostoskuiteille.

Teleskooppivetokahva, kestävää alumiinia, kevyttä!

Kun Ostoskärryä, vetokärryä ei käytetä, ostoskärry sekä laukkuosa voidaan taittaa ja pyörät irrottaa kompaktimpaa säilytystä, varastointia varten, kätevää ja helppoa. Secc-ostoskärryt ovat todella omaa luokkaansa suunnittelun ja kestävyyden suhteen.

Materiaali: alumiinirunko / polyesterikangaspussi
Väri: Light brown, ruskea
Laukku osan koko: n 60 x 34 x 20 cm
Max kuorma: 40kg
Koko paino: n 2,9 kg.

Vertaa

Kestävä ja laadukas Secc ostoskärryt kovaan käyttöön. Uuden Secc-ostoskärry malliston viettelevimmät mallit.
✔ Secc-ostoskärryt on valmistettu erittäin korkeatasoisesti. ✔ Jotkut jopa sanovat, että ne on rakennettu tankeiksi, erittäin kevyitä ja helppoja ohjata. Suurien vierivien pyörien ansiosta tämä ostoskärry voidaan vetää helposti esteiden ja epätasaisen maaston, kuten soran, ruohon, hiekan, yli! ✔ Laukun suuri ja mahtava 44l pakkaus kapasiteetti ja rungon lisätuki mahdollistavat raskaiden ostosten kuljettamisen kotiin helposti. Kestää Max 40kg ostoskuorman!

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Ostoskärry Secc Ostosmatkalle, Integroitu kylmä - thermo tasku, 44l tilavuus