Pyykkinaru, Pyykkiteline, Kokoontaittuva, Matka, Retki, Caravan, Camping

8.95

27 varastossa

Kuivaa ja ripusta pyykkisi missä ja milloin vain matka pyykkinarun avulla.
Kompakti ja innovatiivinen matkapyykkinaru.

Huom! Ei tarvitse pyykkipoikia. Pyykinkuivaus entistäkin helpompaa matkan aikana. Tämä pyykkinaru ei tarvitse pyykkipoikia erikseen, vaan saat kiinnitettyä pyykkisi ilman pyykkipoikia, kierreteknologian ansiosta. Innovatiivinen pyykkinaru!

Elastinen kierteinen tuplanaru, johon voi kätevästi kiinnittää ilman pyykkipoikia!

Kätevä ja kompakti pyykkinaru, jossa imukupit molemmissa päissä, jolloin helppo kiinnittää.

Isot imukupit varmistavat kiinnityksen. Sopii retki, camping, caravan, ulkoilu, matka, teltta, festarit ja tapahtumat jne.

Kuivaustila, pituus: 1,4 m

Lightweight and easy pack for travels. Foldable.

Valmistuttaja: Travelon

Vertaa

Kompakti Pyykkinaru, Pyykkiteline matkalle ja matkakohteeseen. Kätevä ripustin pyykeille hotellihuoneen parveekkelle airbnb asunnon parveekkeelle. Majoituksissa usein rajallinen määrä pyykinkuivaukseen pyykkitelineitä. Lomakohteessa ei yleensä pyykinkuivaustelineitä, sopii hyvin parvekkeelle, eikä vie tilaa matkalaukussa, repussa. Tämä kokoontaittuva ja kätevä pyykkinaru ei vie tilaa matkatavaroissa, mutta on suuri apuväline perillä matkakohteessa, majoituksessa. Tämä pyykkinaru ei tarvitse pyykkipoikia pyykkien kiinnitykseen. Kätevä pyykinkuivausnaru, pyykkinaru sopii erinomaisesti matkailuun, retkeilyyn, ulkoiluun, camping, caravan, vaellus, teltta matkailuun.

HUOM! Tämä pyykkinaru ei tarvitse pyykkipoikia erikseen, vaan saat kiinnitettyä pyykkisi ilman pyykkipoikia, kierreteknologian ansiosta. Innovatiivinen pyykkinaru!

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Pyykkinaru, Pyykkiteline, Kokoontaittuva, Matka, Retki, Caravan, Camping