Reppu, Cabin Max Tromsö 55X35X20CM Cabin Lentolaukku

64.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Tromsø-reppu mallissa on hienostunut pohjoismainen tyyli yhdistettynä moderniin, rentoon ja käsimatkatavara hyväksyttyyn lentomatkailuun.

Suuri 38 litran muotoilu on yhteensopiva useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavara sallittujen mittojen kanssa.

Siinä on kestävä, pehmustettu ulkopintamateriaali, joka on valmistettu vettähylkivästä 840D PU -materiaalista.

Tilava sisustus on jaettu kahteen osastoon; ensimmäinen täydellinen pääpakkausosasto, joka avautuu koko pituudeltaan auki helposti pakattavaksi, aivan kuten matkalaukku.

Siinä on myös verkotetut taskut, jotka ovat hyvä paikka pakata sukkia tai matkustustarvikkeita. Tässä pääosastossa on myös säilytyspaikkoja kynille ja matkalippuja varten.

Toisessa takaosastossa on pehmustetut seinät sekä paikka kannettavalle tietokoneelle että iPadille osana suurempaa taskua, joka on myös erinomainen paikka matka-asiakirjojen säilyttämiseen.

Pussin etuosassa on laaja valikoima taskuja lippuja, matkustusasiakirjoja ja latureita, ubs kaapeleita varten.

Vetoketjulliset pullonpidikkeet, kompressiohihnat ja ylä- ja sivukantokahvat ovat kaikki pussin ulko- puolella.

Pehmustetut packaway-olkahihnat voidaan taittaa takapaneeliin piiloon, jos haluat kuljettaa Tromsötä kantolaukkuna.

Tilavuus 38l

Koko 55x35x20cm

Väri Sin-Musta

Paino 1,2 kg

Vertaa

Cabin Max Tromsö reppu, lentolaukku on ihanteellinen matkakumppani sinulle, joka haluat matkaustaa kevyesti. Sen tilava 38l tilavuus antaa vaativallekin pakkaajalle riittävän pakkaustilan. Mikä parasta lentolaukku, reppu on käsimatkatavara hyväksytyissä mitoissa IATA. Kuljeta tavarasi helposti mukanasi panostamalla laadukkaaseen reppuun. Tilaa verkkokaupastamme. Tämä reppu, lentoreppu sopii ihanteellisesti sinulle, joka matkustelet paljon. Se on suunniteltu niiden enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaran. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii siis hyvin käytettäväksi lentokoneessa.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg

Päävalikko

Reppu, Cabin Max Tromsö 55X35X20CM Cabin Lentolaukku