Cabin Max Reput, Lentolaukut setti Metz 44l + Metz 20l

119.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz reput ovat niitä alkuperäisiä huippusuosittuja klassikoita ja ne edustavat parasta Cabin Max laatua. Cabin Max Metz reput, lentolaukut ovat käsimatkatavara hyväksyttyjä. Carry-on approved!

Onko tämä lentomatkustajan unelma reppu, lentolaukku setti? Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Settiin, pakkaukseen sisältyy 2 x Cabin Max Metz reppu. Näiden reppujen kanssa lennät ja matkustat kevyesti ja usein ilman käsimatkatavaroista aiheutuvia lisämaksuja, joko yhdessä tai erikseen Metz reppujen kera.

Isompi reppu Metz 44l, sen massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana. Paino vain 680g. Mitat ovat 55x40x20cm. Tämä koko on yleismaailmallinen IATA koko.

Pienempi Metz reppu, lentolaukku Cabin Max Metz 20l, koko sopii useimpien lentoyhtiöiden ja myös halpalentoyhtiöiden ilmaiseksi ”free underseat repuksi, laukuksi”. Se sopii matkustamon etuistuimen alle kokonsa puolesta. Paino ultrakevyt vain 0,45kg. Mitat ovat 40x25x20cm. Täydellinen koko mm (40x25x20cm) Ryanairin uusiin ”ilmaisiin” käsimatkatavaroiden sääntöihin, sopii myös useimpiin muiden halpalentoyhtiön käsimatkatavara mittoihin.

Väri: Musta
Malli: 1 x Metz 44l, 1 x Metz 20l
Materiaali: Vettähylkivä 600D

Vertaa

Lentokoneisiin hyväksytyt Cabin Max reput ja matkalaukut on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reput ovat vahvoja, eri pakkausosastoista koostuva sekä vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistetut reput, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat. Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Nämä kevyet reput ovat ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Cabin Max Reput, Lentolaukut setti Metz 44l + Metz 20l