Retkeilyreppu, Ulkoilureppu Mountain guide 45l, Active Leisure

89.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Active Leisure Mountain Guide -reppu Tämä Active Leisure -reppu on täydellinen todelliselle ulkoilun harrastajalle ja seikkailijalle! Eri säilytyslokeroiden ansiosta sinulla on helppo pakata kaikki matkatavarasi. Mountain Guide -Active Leisure reppu on täydellinen ulkoiluun, retkeilyyn, matkalle.

Koska se on kevyt reppu, voit pakata enemmän matkatavaroitasi ja silti olla tyytyväinen repun painoon kannettaessa.

Painon säästö johtuu siitä, että on käytetty kevyttä materiaalia, vettähylkivää ripstop 600D -polyesteriä.

Repun sisäpuolella on vetoketju, joten tila voidaan jakaa kahteen pakkausosastoon.

Suurempi iso pakkausosasto ja kevyt pienempi pakkausosasto, joita voidaan käyttää kenkien pakkaamiseen ja / tai märkävaatteiden pakkaamiseen. Näin sinua ei tarvitse kääntää ylösalaisin koko reppua, vain siksi, jos tarvitset sieltä jotain matkasi aikana.

Selkä, kompressio lantio- ja olkahihnat ovat hengittävää kosteutta siirtävää ja nopeaa 3D-verkkoa, minkä seurauksena hikipisaroita kertyy mahdollisimman vähän.

Kätevä Mountain Guide 45l retkeilyrepun sivussa oleva mesh verkkotasku antaa säilytystilan vesipullolle, sadeviitalle, josta ne on kädenulottuvilla matkasi aikana saatavissa.

Active Leisure -sateensuoja on integroitu repun alaosaan, josta se on helppo nostaa repun suojaksi sateen yllättäessä.

Sen hieman leveämmät olkahihnat tekevät siitä mukavampaa käyttää niin naisille kuin miehille, reppu/rinkka sopii ja on mukava pidemmille lentomatkoille, ulkoiluun, retkeilyyn.

Tekniset tiedot:

Väri: Purple, Valkoinen, Harmaa

Sukupuoli: unisex

Materiaali: polyesteri

Sisältö reppu: 45 litraa

Mitat 74 x 32 x 24 cm

Paino: n 2300g

Vertaa
SKU: FI-934 Category: Tags: , , ,

Active Leisure on Hollantilainen yritys, joka on erikoistunut ulkoilu ja retkeily tuotteisiin, joilla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tuotemerkki tunnetaan kestävyydestään ja tarjoaa laajan valikoiman reppuja ja rinkkoja retkeilyyn ja ulkoiluun. Aktiivisesta matkailutarvikkeista löytyy kaikki mitä tarvitset aktiiviseen ulkoiluun, retkeilyyn, matkailuun repuista rinkkoihin, moskiittoverkoista perhe telttoihin ja caravan – camping tarvikkeisiin. Tilaa heti nopeat toimitukset ja edulliset hinnat ulkoilijalle, retkeilijälle. Reput-Rinkat-Matkalaukut.

Active Leisure on tunnettu brändi Euroopassa, joka on erikoistunut kaikentyyppisiin ja -kokoisiin matka- ja retkeily tuotteisiin. Nämä kätevät retkituotteet varmistavat, että olet paremmin valmistautunut matkalle. Tämä takaa enemmän matkamukavuutta ja lisää turvallisuutta matkoilla. Valikoimamme Active Leisure -tuotteet on valittu huolella hyvän hinta-laatusuhteen takaamiseksi: matkalaukuista vyötärölaukkuihin ja matkalompakkoihin; Aktiivinen vapaa-aika tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa matkavarusteitasi.

 

Lisätiedot

Paino2.0 kg (kilogramma)

Päävalikko

Retkeilyreppu, Ulkoilureppu Mountain guide 45l, Active Leisure