RFID Passinkannet, Passikotelo, Travel RFID protection

16.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

RFID suojattu keinonahkainen passinkannet, passikansio estää identiteettivarkaudet matkoillasi, lentokentillä.

Passit sisältävät RFID tekniikkan perustuvan sirun, joka voidaan lukea etälukulaitteella, RFID passikotelo estää kopoinnit..

RFID passikansio, passinkannet sisältää erityisen RFID lukemista estävän materiaali kerroksen, tämä estää identiteettivarkaudet etä lukulaitteilta, jotka yrittävät skannata tai lukea tietoja passeista luvatta.

Suojaa myös passiasi matkalla kolhuuntumiselta ja lialta.

Väri: Musta
Materiaali: Keinonahka

Vertaa

RFID-etäluku kopiointi on digitaalisen varkauden muoto, joka mahdollistaa RFID-pohjaisten älykorttien tietojen lukemisen etänä ja niiden kopioinnin. Sitä voidaan käyttää langattoman identiteettivarkauksen tai luottokorttien varkauden muodossa muun informaation varkauden muodossa. Tyypillisesti se toimii RFID-sirujen lukemattomalla lukemisella etäisyydellä RFID-lukulaitteella, joka lataa kortin tiedot varkauden käsiin. Rfid suojatut tuotteet estävät etälukemisen. Matkustustarvike Matka- ja passilompakko, passikotelo RFID. Passinkannet, sopii myäs matkalippujen organisointiin. 2 vertikaalista paikkaa matkalipuille, boarding passeille ja passille. Suojaa myös pankki- ja luottokortteja langattomilta varkauksilta. Passikotelo korttitaskuilla – Musta. Tyylipuhdas passikotelo, joka pitää passisi turvassa matkan ajan. Siinä on myös korttilokeroita, joten voit säilyttää kätevästi arvoesineitäsi samassa paikassa. Valmistettu pehmeästä ja kestävästä materiaalista, joka tarjoaa korkean kestävyyden. Yhä useammat laitteet lähettävät langattomia RFID-signaaleja, ja RFID-varkaudet ovat yleistymässä. RFID-suojatulla passi kotelolla ja passitaskulla, passinkansilla suojaat tärkeimmät kortit ja asiakirjat leikkaamiselta.

Lisätiedot

Paino 0.4 kg

Päävalikko

RFID Passinkannet, Passikotelo, Travel RFID protection