RFID suojattu korttikotelo, luottokorttilompakko, kevyt hiilialumiini

16.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

RFID-ESTO – korttikotelo, korttilompakko, estää kopioinnin, skimmauksen tai etäluvun avulla tapahtuvia varkauksia, suojaa luottokorttejasi ja id korttejasi, varmista yksityisen rahaomaisuutesi turvallisuus.

ULTRA LIGHT & SLIM – Ohuempi kuin perinteiset lompakot, mahtuu helposti mahtavat 12 korttia. Erittäin kevyt ja ohut lompakon muotoilu tekee siitä sopivan ja mukavan kantamisen aikana. Sinun ei tarvitse enää huolehtia turvonneesta takataskustasi tämän uuden ohuen RFID turva korttilompakon ansiosta.

ERINOMAINEN LAATU – Valmistettu ensiluokkaisesta hiilialumiinista ja ruostumattomasta teräksestä, erittäin luja runko takaa sen pitkän käyttöiän, täynnä metallirakennetta antaa sinulle ainutlaatuisen kosketustuntuman ja näkökyvyn, korttikotelon pyöristetyt reunat eivät naarmuta tai hankaa.

MUKAVA JA HELPPO KÄYTTÄÄ – Joustomateriaalien avulla voit laittaa siihen kätevästi luottokortit, SIM sirulla olevia luottokortteja, henkilökortteja tai käyntikortteja, C-muotoisen suuaukon avulla voit vetää tai painaa kortit helposti ulos.

HYVIN SUUNNITELTU – Siinä on erittäin vahva kuminauha, sisäinen 2,5 mm lentoalumiiniseos, irrotettava.

Koko 5,4x 8,6 cm
Väri Musta

Vertaa

Muodikas RFID suojattu turvakorttikotelo, turvalompakko luottokorteille, id korteille. Upea kevyt alumiinnen viimeistelty ulkonäkö ja huolellisesti suunniteltu käytettävyys luo käyttäjäkokemuksesta mukavan. Kotelon mukautuvan koon vuoksi sujautat kätevästi sinulle elintärkeät pankkikortit ja vaikka muutaman käyntikortinkin kätevästi korttikotelon kansien väliin turvallisesti, suojaten skimmauksilta ja etälukuvarkauksilta. Hiilikuituinen luottokorttikotelo minimalistinen lompakko alumiini metalli rfid -esto business id -korttikotelo miesten ja naisten suojaksi. Sinä nautit kortikotelon tuomasta arvokkuudesta ja kotelon kansien tuomasta turvasta, kun samalla varas etälukulaitteineen jää nuolemaan näppejään. Aluminium Credit Card Holder for Men Wallet New Minimalist Rfid Blocking Slim Anti Protect Metal Cardholder Clip.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID suojattu korttikotelo, luottokorttilompakko, kevyt hiilialumiini