Suomi lippunauha, Suomenlippu nauha

9.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Suomen lipuilla koristeltu nauha, sopii synttäreille, matkalle, lahjaksi, urheilutaphtumiin, faneille jne. Suomen lippunauha, jossa on yhteensä 20 kpl keskikokoisia Suomen lippuja.

Suomi-lippunauha on ehdoton koriste itsenäisyyspäivään juhlintaan tai Suomi ystävän syntymäpäiville, ulkomaanystävälle lahjaksi.

Myös urheilun- ja liikunnan ystäville Suomenlippu nauha sopii loistavasti. Suomi lippunauhalla voi koristella myös kotikatsomon, baarin, ravintolan ja pubin, minkä tahansa paikan, minne Suomen urheilijoita ja sinivalkoisia värejä fanittavat ja kannustavat kokoontuvat seuraamaan otteluita sekä kilpailuja. Lippunaru, koristenauha Suomen liput.

Koko: yksi lippu 14 x 22cm, yht 20 kpl
Pituus: 5 metriä

Vertaa

Suomen lippunauha, koristeeksi, juhliin, urheilutapahtumiin, baariin, ravintolaan, itsenäisyyspäivään, matkalle, syntymäpäiville, tuliaiseksi, lahjatavaraksi ulkomaan Suomi ystävälle. Suomi lippunauha. Suomi lippunauha koristenauha. 5 Meter, 20 pce, Small Finland Hanging Customs Banner String Flag Finnish Sport Event Gift Country Custom Flags and Banners.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Suomi lippunauha, Suomenlippu nauha