Tasman reppu – olkalaukku, duffel monitoimi, Carry-on

49.95

1 varastossa

Aquabourne Tasman on monitoimi tyylikäs ja kestävä monitaituri, joka on kotonaan ulkona matkoilla.

Aquabourne Tasman on monitoimi reppu, olkalaukku, duffel samassa paketissa! Sopii useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Sopii niin lyhyeen työpaikkamatkailuun kuin aktiivilomalle, matkoille, lennolle, ideaali valinta! Vettä hylkivä, water resistant.

Mahtava tilavuus 38 litraa. Koko 55*25*35cm. Paino vain uskomattomat 1,2 kg!

Valmistettu water resistant materiaalista. Säädettävät olkahihnat. Reppu käytössä topatut ja säädettävät olhahihnat lisäävät kantomukavuutta.

Erillinen lokero kastuneille, pesua odottaville vaatteille tai varakengille, pysyvät mukavasti erillään puhtaista, joita tarvitset matkasi aikana. Sisällä matkalaukku ominaisuuksin joustavat ristipakkaushihnat.

Mukana myös kumipäällysteiset kantokahvat kaikille neljälle sivulle, zip tarralukittava päälokero, sisäinen ja ulkoisia taskuja.

Tilavuus 38 l
Koko 55x25x35cm
Väri musta

Vertaa

Aquabourne, Tasman, Reppu, Vettähylkivä. Aktiivilomalle menossa? Enimmäiskuormitus 20 kg. Valmistettu 500D vedenkestävästä ympäristöystävällisestä PVC-tarpaulin suojapeitekuoresta, mikä tekee tästä käytännöllisesti vedenpitävän monitoimi repun aktiivilomalle, kantolaukun, lentolaukun.Tilava – 38 litran päälokerossa on pakkaushihnat, kompressiohihnat vaatteiden pitämiseksi paikoillaan sekä erillinen osasto kenkiä tai märkiä esineitä pitämään ne erillään muista vaatteista tai niiden sisällä varastoiduista esineistä.
Erilaisilla kantovaihtoehdoilla, kuten olkahihnalla, reppuhihnoilla ja kantokahvoilla laukun päällä, reppuhihnat voidaan kiinnittää ja irrottaa, ja ne voidaan pakata säilytystaskuun. Tasman mukana tulee olkahihna, joka muuttaa sen reppusta duffelilaukuksi, kantolaukuksi. Suuret kahvat tarjoavat 3 erilaista kantovaihtoehtoa.
VETTÄHYLKIVÄ – Tasman on valmistettu 500D vedenkestävästä PVC-pressu-tyylistä materiaalista, joka luo käytännössä vedenpitävän reppu- duffel -laukun, joka tekee siitä ihanteellisen kuntosali-, matka- ja urheilulaukun.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Päävalikko

Tasman reppu - olkalaukku, duffel monitoimi, Carry-on