Travel Hack Reppu Naisten Cabin – Free Ryanair – Finnair – Carry on

79.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Naisten oma tyylikäs lento- ja matkareppu, joka sopii tyylikkäille matkoille. Tyylikäs, kompakti naisten matka reppu. Kannettava tietokone sopii reppuun enintään 13″ laitteille.

Siinä on helppopääsyinen ylätasku kukkaroille, puhelimille ja matkustusasiakirjoille.

Sopii Ryanairin mm 40 x 20 x 25 cm:n ilmaisiin käsimatkatavaroihin. Parasta, tämän repun kanssa lentää myös ilmaiseksi kaikilla muilla tunnetuilla lentoyhtiöillä, ilman matkatavaroista aiehtuvia lissämaksuja.

Kevyt muotoilu painaa vain 0,6 kg.

Pakkaustila 20L sisätilavuus. Mukava pehmustettu airmesh-takapaneeli ja hihnat.

Vettähylkivä materiaali ruusukultaisilla yksityiskohdilla ja ekologisella vegaani nahalla olevalla ID-taskulla.

3D-pakkaustaskut, vesipulloteline ja hihna takapaneelissa yhdistämään vaivattomasti rullaviin matkatavaroihin.

Korkeus: 40 cm
Leveys: 25 cm
Syvyys: 20 cm
Paino: 0,6 kg
Rakenne: 600D PU, vegaaninen nahka, ruusukultaiset yksityiskohdat

Vertaa

Kompakti lento – ja matkareppu, reppu on suunniteltu erityisesti naisille, yhdessä maailman suosituimman matkabloggaajan The Travel Hackin kanssa. Se on yksi tyylikkäimmistä ja hyödyllisimmistä naisten matka repuista. Ryanairin 40 x 20 x 25 cm:n ”ilmaisen” istuimen alle käsimatkatavara sääntöhin sopiva. Lisäksi tilava kannettavalle tietokoneelle, ipadille max 13″. Reppu on täydellinen koko viikonlopun kaupunkilomalle tai päivärepuksi matkakohteeseen tutustumista varten.

Tässä nerokkaassa repussa, joka on suunniteltu käyttämällä The Travel Hackin laajaa tietämystä tyylikkäästä ja edullisesta matkustamisesta. Siinä on nopeasti avattava ylätasku, josta pääset helposti käsiksi kukkarosi, puhelimesi ja matkadokumentteihin liikkeellä ollessasi. Laukun sisäpuolella on 20 litran päälokero, jossa on 3D-pakkaustaskut ja kaunis ruusukultainen vuori. Pakkaaminen on helppoa kätevän suuren simpukka muotoisen aukon ansiosta.

Travel Hack Backpack sopii erinomaisesti työ- ja liikematkoille tietokonerepuksi, siihen mahtuu jopa max 13″ älylaitteita. Varmistaaa täten, että kannettava tietokone pysyy mukanasi kiireisillä lennoilla ja lento-asemilla.

Integroitu vesipulloteline ja rullaava integroitu matkatavarahihna täydentävät vaikuttavan listan vakio-ominaisuuksista. Travel Hack Stowaway Ladies Cabin Backpack. Flyes free on example Lufthansa, KLM, SAS, Finnair, Air France, Ryanair, Norweigian, Swissair, Air Italia and many others allowed size of 40x20x25cm.

Travel Hack Stowaway Ladies Cabin Backpack – 40x20x25cm – Flies For Free On most airlines.
A stylish, compact ladies travel backpack. Laptop compatible for devices up to 13″.

Features an easy access top pocket for purses, phones and travel documents.
Fits the Ryanair 40x20x25cm’ free’ underseat hand luggage rules. Flies for free on all other known airlines.

Lightweight design weighs just 0.6kg. 20L internal capacity. Comfortable padded airmesh back panel and straps. Showerproof external shell with rose gold detailing and eco-leather ID holder. 3D packing pockets, water bottle holder and strap on the rear panel to combine effortlessly with rolling luggage.

Lisätiedot

Paino0.6 kg

Päävalikko

Travel Hack Reppu Naisten Cabin - Free Ryanair - Finnair - Carry on