Travelon Anti-Theft Boho reppu, RFID, Viiltosuoja, Integroitu Led valo

39.95

Varasto loppu

Travelon anti-theft turvareppu varkauksien ehkäisyyn matkoillasi.

Pidä matkatavarasi suojattuna matkoilla tämän Travelonin turva repun avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle ovat:

-Lukittava pääsäilytystila, pakkausosasto

-Viiltosuojattu runko

-Viiltosuojatut olkahihnat

-Rfid etälukusuojattu sisä tasku, joka suojaa identiteettivarkauksislta, dokumentteja joissa siru kortti, kuten Id-kortit, passit, luottokortit jne.

-Integroitus avainrengas sekä Led valo integroituna sisälle, joten löydät pimessäkin tarvitsemasi repusta.

Siinä on lukuisia järjestely taskuja ja osastoja, jotka pitävät sinut matkatarvikkeesi järjestäytyneinä ja turvallisina.

Lukittavassa pääosassa on lisäksi pehmustettu tasku tabletin tai iPad®: n pitämiseksi.

Liäsksi kantoa helpottava kahva päällä, kun ei reppu käytössä

Koko: 33 x 26 x 10 cm

Väri: Painted floral.

Materiaali: 70% Puuvilla / 30% Polyester, vettähylkivä

Vertaa

Pysy suojattuna taskuvarkoilta tällä varkaudenesto Travelon Boho Repulla. Siinä on lukuisia taskuja ja lokeroita pitämään sinut järjestäytyneenä ja turvallisena. Lukittuvassa päälokerossa on pehmustettu tasku tabletin tai iPadin pitämiseksi. Lukittava etujärjestin, viiltokestävät, säädettävät olkahihnat ja RFID-suojaus pitävät arvoesineesi turvassa. Anti-theft reppu Boho turvallista matkaa sinulle matkoillasi. Lukitushihnat antavat sinun lukita laukkusi paikallaan olevaan esineeseen kuten tuoliin. Tämä suojaa grab-n-go-varkaita vastaan. Lukituslokerot suojaavat taskussa olevia taskuja vastaan, joita yleisesti löytyy ravintoloista, ostosalueista ja tungosta. Viiltokestävä runko. Kaikissa repun paneeleissa (edessä, sivuilla, pohjassa ja takana) on ruostumattomasta teräksestä valmistettu verkko, joka on ulomman kankaan alla ja vuoren välissä. Tämä suojaa sinua väkijoukkojen ja kuljetusasemien yleisimmin leviämistä omaisuuteen lennossa tarttuvia varkaita vastaan. Viiltosuojatut olkahihnat. Hihnojen sisällä on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaapeleita, jotka kulkevat hihnan koko pituudella ja suojaavat reppuun tarttuvilla varkauksilta, joita tavallisesti esiintyy suosituille muistomerkeillä, museoissa, pysäköintialueilla tai eristetyillä alueilla.

Lisätiedot

Paino0.7 kg

Päävalikko

Travelon Anti-Theft Boho reppu, RFID, Viiltosuoja, Integroitu Led valo

39.95